Sportska kladionica AdmiralBet svim novoregistrovanim igračima nudi priliku da zaigraju sportsku prognozu apsolutno besplatno, sa poklonom od 20 KM Freebeta.

Nema nikakvih zamaranja i preduslova, stvar je više nego jednostavna.

AdmiralBet sportska kladionica nudi svim igračima koji do 22. avgusta 2023. godine, registruju nalog na admiralbet.ba – POKLON OD 20 KM FREEBETA!

Registracija je više nego jednostavna, traje svega par trenutaka, a nakon što verifikujete nalog, možete započeti BESPLATNU ONLINE ZABAVU.

Nakon ljetnih pauza sport se ponovo vratio na velika vrata. Sve najpopularnije „lige petice“ su aktivne, ali ovaj vikend nas čekaju posebniji okršaji koji se ne propuštaju:

Pored ZAGARANTOVANOG PROFITA OD 20 KM FREEBETA za sve novoregistrovane igrače, svi igrači koji su ranije kreirali svoj nalog takođe imaju šansu da profitiraju i prije nego odigraju tiket.

Svi koji deponuju svoj nalog ovaj vikend automatski dobijaju VIKEND ZICER I 30% FREEBETA!

Praktično je neizvodljivo zabavljati se na admiralbet.ba, a ne ostvariti profit, jer samo AdmiralBet nudi najveće bonuse u Bosni i Hercegovini.

Da budete u toku sa svim prednostima zabave na AdmiralBet platformi, zapratite Instagram nalog admiralbetbih i Facebook nalog AdmiralBet BiH.

AdmiralBet – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)