Sportska kladionica AdmiralBet nudi najveće kvote za pobjedu sarajevskih klubova. Naprijed Željo, naprijed Sarajevo!

Plasman u Ligu Konferencija san je za obje sarajevske ekipe, a nakon prvih utakmica gdje su i plavi i bordo igrači odigrali identičnim rezultatom 2:2, sigurno imamo dovoljno razloga da se nadamo vrhunskim utakmicama i prolazu u dalju fazu.

Ono što je sigurno jeste da AdmiralBet danas nudi najveće kvote za naše ekipe, a sve što vam je potrebno da zaigrate jeste registrovan AdmiralBet nalog, zato pravac na admiralbet.ba, kreirajte nalog, zgrabite najveće bonuse i neka navijanje postane profit!

Dinamo Minsk – Željezničar 1- 2.03 X- 3.50 2- 3.60

Od 19h, na neutralnom terenu u Bakuu, Željo napada pobjedu protiv bjeloruske ekipe. Na utakmici neće biti navijača, što je sigurno dodatni razlog da naši momci odigraju smireno i taktički. U prvoj utakmici ekipa iz Minska je vodila sve do 84. minute kad je Dženan Haračić na asistenciju Krpića, smanjio rezultat, a zatim u 91. minutu izjednačio za 2:2 i omogućio ekipi sa Grbavice izglednije šanse za prolaz dalje u revanš utakmici.

Ono što sigurno uliva nadu, bez obzira na rezultat prve utakmice, jeste igra naše ekipe, koje je imala veliku prednost u posjedu lopte i šutovima u okvir gola protivnika, jer najuposleniji igrač bjeloruske ekipe bio je golman sa čak 6 odbrana.

Bukmejkeri gledajući samo kvote, prednost daju ekipi iz Minska, ali moramo uzeti u računicu da Željo nije savadan prethodnih 9 utakmica, a danas sigurno imaju ekstra motiv za pobjedu i napad od prve sekunde utakmice. Svakako se zna da svi igramo na pobjedu Želje za kvotu 3.60, dok odvažniji igrači će sigurno razmisliti o „bustovanju“ kvote i kombinaciji pobjeda Želje i 3+ golova za kvotu 6.30!

Sarajevo – Torpedo Kutaisi 1- 1.75 X- 3.90 2- 5.58

Bordo ekipa danas od 21h, na svom stadionu Asim Ferhatović Hase izlazi na teren u revanš utakmici protiv gruzijskog Torpeda. Prvi meč Sarajlije su odigrale na „momačkom“ nivou, te u svakom pogledu na gostujućem terenu parirali Gruzijcima. Za Modre su golove postigli Renan Oliveira i Dal Varešanović, a utakmica koju smo gledali definitivno nam daje dokaz zašto su danas Modri prema svim bukmejkerima favorizovana ekipa za pobjedu. Posjed

lopte, šutevi u okvir gola, opasni napadi, sve je to na strani sarajevske ekipe, tako da niko danas sigurno ne bi želio da je na mjestu gruzijskog tima. Na konfereneciji za medije trener Modrih, Mirza Varešanović bio je vrlo jasan. Ide se na pobjedu i samo pobjedu.

U ekipu se vraćaju Šerbečić i Avramovski, ali izgledno je da ekipa večeras neće moći da računa na Solda i Mulalića.

Pobjeda Sarajeva danas se plaća kvotom 1.75, dok ukoliko želite da zaigrate na golove, uvijek popularni 3+ danas je tipovan kvotom od čak 1.91!

Ukoliko želite da bude u toku sa najvećim bonusima i svim prednostima igre i zabave, zapratite Instagram profil admiralbetbih i Facebook profil AdmiralBet BiH!

*kvote su podložne promjenama

AdmiralBet – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)