AdmiralBet sportska kladionica nudi najveće bonuse u BiH! Registruj se, instaliraj aplikaciju i budi dio ekipe koja igra najveće kvote u Bosni i Hercegovini.

Kvalifikacije za Ligu konferencija su pred nama, a večeras na teren izlaze sigurno dva najpopularnija fudbalska kluba u BIH, FK Sarajevo i FK Željezničar.

Ukoliko želite priliku da zaigrate najveće kvote u Bosni i Hercegovini, neophodno je da se registrujete na admiralbet.ba, instalirate aplikaciju i započnite zabavu sa 100% Freebet-a i 100% bonusa za slot igre.

Torpedo Kutaisi – Sarajevo 1- 3.10 X- 3.05 2- 2.40

Bordo tim danas od 19h, gostuje u Gruziji, ekipi Torpedo Kutaisi, a prema tvrdnjama trenera Mirze Varešanovića, sarajevska ekipa je puna samopouzadanja i namjera je sigurno napasti sva tri boda, te tako ostvariti što bolji rezultat za revanš utakmicu. Sve špekulacije oko eventualnih problema u svlačionici Sarajeva, ispostavile su se kao neistinite, a ekipa je u potpunosti fizički i mentalno pripremljena da započne svoj evropski put. Modri su u četiri odigrane pripremne utakmice postigli čak 11 golova, što sigurno dokazuje da ekipa funkcioniše na najbolji način, te da su sa pravom po mišljenju bukmejkera favorizovani u ovom meču, bez obzira što igraju na gostujućem terenu.

Željezničar – Dinamo Minsk 1- 2.76 X- 3.15 2- 3.04

Plavi sa Grbavice danas na domaćem terenu od 20.30h dočekuju ekipu Dinamo Minsk, a cilj je više nego jasan – samo pobjeda! Željini navijaču su razgrabili sve karte, tako da će stadion biti popunjen do posljednjeg mjesta, a navijači odani kao što su to Željini, sigurno će „gurati“ ekipu do posljednje minute i pobjede. Trener Nermin Bašić pohvalio je svoju ekipu za vrhunski izvedene pripreme, fizičku spremu, ali i kompaktnost timskog duha u svlačionici, koji će danas sigurno jako teško biti savladiv za Bjeloruse. Ipak, mora se priznati da ekipa iz Minska već vrlo dobro uigrana, sa 14 utakmica odigranih u domaćem prvenstu, gdje su na podijeli prvog mjesta na tabeli. Tri boda na ovoj utakmici su neophodna za prolaz dalje ekipi Željezničara, tako da svi navijamo za što skorije vodstvo Plavih.

Da budete u toku sa svim prednostima igre i zabave na AdmiralBet-u zapratite admiralbetbih Instagram i Facebook AdmiralBet BiH nalog.

AdmiralBet – više od igre!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)