AdmiralBet nudi najveće bonuse u Bosni i Hercegovini. Zaigraj sportsko klađenje i osvoji dodatne nagrade – SVAKI DAN!

Nakon ljetnih pauza između sezona, svi tipsteri su sa nestrpljenjem isčekivali ovaj trenutak, da se sport ponovo vrati na meni. Okršaji u Premijer ligi BiH su već počeli, a vikend za vikendom počinju i evropske lige kao što su engleska, njemačka, španska i druge.

Vrhunska prilika za početak tipsterskog niza je utakmica Neftci Baku – Željezničar, jer nakon prve utakmice imamo realan razlog da se večeras zaigramo na pobjedu Želje – 4.00!

Sportska kladionica AdmiralBet za start nove tipsterske sezone nudi svima da se dokažu u „kombinatorici tiketa“ i svaki dan osvoje dodatne nagrade.

OSVJEŽENJE ZA POBJEDNIKE DANA – NAGRADNI FOND 10 000 KM

Sportska kladionica AdmiralBet svaki dan od 1. augusta do 31. augusta nagrađuje pet igrača koji pogode najveću kvotu u danu. Svi igrači su ravnopravni, minimalni ulog je samo 2 KM, a pet tiketa sa najvećim pogođenim kvotama svaki dan je dodatno nagrađeno.

Ono što je sigurno bitno, jeste da možete učestvovati samo ukoliko ste registrovali svoj nalog na admiralbet.ba, a ako to niste uradili do sad, idealna je prilika, jer AdmiralBet nudi najveće bonuse u Bosni i Hercegovini.

Pored omiljene „vikend zabave“ i igranja tiketa najjačih liga Evrope, kvalifikacije za evropska takmičenja su na meniju večeras, a AdmiralBet pruža priliku da svoj prvi dnevni depozit uvećate za 50%.

Prilikom uplate svoj prvog dnevnog depozita unesite PROMO KOD: EVROPA i ne propustite šansu da zgrabite 50% FREEBET-a!

Da budete u toku sa svim prednostima igre i zabave zapratite Instagram nalog admiralbetbih i Facebook nalog AdmiralBet BiH.

AdmiralBet – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)