Sportska kladionica AdmiralBet vas časti sa 50% Freebeta na depozit za vrijeme trajanja evropskih kvalifikacionih utakmica.

Borba za mjesta u Ligi šampiona i Konferencijskoj ligi naredne sezone postaju sve ozbiljnija. Od BiH predstavnika, večeras pratimo Zrnjiski, koji nakon što je savladan Urartu, kući dočekuje ekipu Slovan iz Bratislave.

U četvrtak u borbi za Konferencijsku ligu, Željezničar nakon što je bio bolji od Dinamo Minska, dočekuje azerbejdžanski Neftči, dok banjalučki Borac ide u goste favorizovanoj Austriji iz Beča.

NAPUNITE FREEBET UZ PROMO KOD: EVROPA

Pored obaveznog navijanja za BiH predstavnike, veliki broj kvalifikacionih utakmica narednih 3 dana nudi nam vrhunsku šansu za kombinovanje najboljih parova za tiket. Zato iskoristite priliku i deponujete svoj AdmiralBet nalog u minimalnom iznosu od 10 KM i prilikom depozita unesite PROMO KOD: EVROPA, jer dobijate pokon od 50% FREEBETA u odnosu na vaš depozit.

Ovo nije prilika koju možete iskoristiti samo jednom, već svaki dan na vaš prvi depozit AdmiralBet vas časti sa 50% FREEBETA!

NAPUNITE FREEBET UZ PROMO KOD: EVROPA u periodu od 25. jula do 27. jula i 1. augusta do 3. augusta i iskoristite priliku da navijate za svoje favorite, ali i da profitirate.

Ukoliko još uvijek nemate AdmiralBet nalog, sad je idealna prilika da se registrujete na admiralbet.ba, preuzmete aplikaciju, jer čeka vas čak 100% Freebet i kazino slot bonusa za besplatnu zabavu.

Da budete u toku sa svim prednostima zabave na AdmiralBet-u, zapratite Instagram nalog admiralbetbih i Facebook nalog AdmiralBet BiH.

AdmiralBet – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)