Registruj se na AdmiralBet, tipuj po najvećim kvotama i preuzmi poklon dobrodošlice – 50 KM BEZ DEPOZITA!

Repezentacija Bosne i Hercegovine, večeras na domaćem terenu, na čuvenom „Bilinom Polju“ u Zenici, dočekuje selekciju kojoj su Zmajevi prava „noćna mora“. Jedino ono što iznenađuje na večerašnjoj utakmici je najveća kvota koju nudi sportska kladionica AdmiralBet za pobjedu Bosne – 1.60!

Priliku da zaigrate najveće kvote imate samo ukoliko se registrujete na admiralbet.ba, a idealna prilika je da to uradite odmah jer na poklon dobijate najveći bonus dobrodošlice u BiH – 50 KM BEZ DEPOZITA!

Bosna i Hercegovina – Luksemburg 1 – 1.60 X – 4.20 2 – 6.60

Nakon tri odigrane utakmice u kvalifikacionom ciklusu za EURO 2024 koji se igra u Njemačkoj, naši Zmajevi imaju jednu pobjedu protiv Islanda, te dva poraza na gostujućim terenima od reprezentacija Portugala i Slovačke.

„Bilino Polje“ ipak je dom naše reprezentacije i pravo „zmajevo gnijezdo“, tako da ekipa Luksemburga koja dolazi bez najboljeg strijelca ( koji je u svađi sa selektorom ), realno ima jako male šanse za bilo kakav pozitivan rezultat. Zmajevi su današnjeg suparnika savladali čak 7 puta i za to vrijeme primili samo jedan gol, davne 2004. godine na prijateljskoj utakmici. Mladost našeg tima sigurno ohrabruje i daje fantastičnu perspektivu za budućnost i plasman na prvenstvo. Ahmedhodžić, Dedić, Tahirović, Hamilić i drugi mladi reprezentativci kao lidere imaju globalne superstarove kao što su Edin Džeko i Miralem Pjanić, tako da sigurno na teren izlaze „gladni“ golova i dokazivanja.

Naredni protivnik Zmajeva jeste reprezentacija Lihtenštajna, ali ipak danas se neophodno mora upisati pobjeda i napraviti korak naprijed za plasman na prvenstvo.

Za igrače koji su uvjereni u dominantnu pobjedu Zmajeva, kvota za pobjedu i 3 i više golova na utakmica je 2.45, dok je tipovanje na kombinaciju 1-1&3+ danas plaćeno kvotom – 3.55!

Pored naše reprezentacije, za igrače koji vole više parova na tiketu i kombinatoriku, danas se igraju i sljedeći mečevi:

Da budete u toku sa svim pogodnostima igre i zabave zapratite AdmiralBet BiH Facebook i admiralbetbih Instagram nalog.

*kvote su podložne promjenama

AdmiralBet – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)