Sportska kladionica AdmiralBet nudi najveće bonuse u BiH. Registruj se, skini aplikaciju i preuzmi 100% bonusa i freeebet-a!

Wimbledon u sportskoj kladionici AdmiralBet pored praćenja najinteresantnijih mečeva „nezvaničnog Svjetskog prvenstva u tenisu“, nudi zagarantovan profit za svaki odigran tiket.

Zagarantovan profit vam je dostupan čim se registrujete na admiralbet.ba, a naravno kao dodatan razlog je 100% bonusa i freebeta za svaki vaš depozit koji uradite preko AdmiralBet aplikacije.

Kako preuzeti aplikaciju i zgrabiti 100% bonusa, pogledajte na OVOM LINKU!

Wimbledon Winner – 25% Freebeta za svaki tiket

Mečevi na travnatom terenu, oduvijek su se isčekivali sa najviše uzbuđenja. Ovogodišnji favoriti za osvajanje turnira sigurno su nosioci i prvoplasirani na ATP listi, Carlos Alcaraz i Novak Đoković. Oba igrača su već prevazišla prvu prepreku, a sad je na redu drugo kolo.

Brojni mečevi najpopularnijih igrača kao što su Dimitrov, Bautista, Medvedev, Wawrinka i mnogi drugi, vrhunska su prilika za užitak praćenja najboljeg tenisa, ali sa dodatim motivom, a to je sigurno ZAGARANTOVAN PROFIT ZA SVAKI ODIGRAN TIKET!

Odigrajte tiket koji sadrži Wimbledon ponudu mečeva, sa minimalno 3 para na tiketu i zbirnom kvotom od minimum 3.00, jer AdmiralBet vas automatski časti do 25% Freebeta. Svi tiketi sa uplatom od 10 KM do 100 KM, dobijaju automatski Freebet od 15%, dok svi tiketi preko iznosa od 100 KM dobijaju 25% Freebet-a.

Najvažnije od svega, jeste da broj tiketa i osvojenog Freebet-a nije ograničen po igraču, jer AdmiralBet vas časti za svaki vaš odigran tiket. 

Odigrajte bilo koji Wimbledon tiket iz Prematch ili Live ponude i zgrabite rekordni iznos Freebeta za svaki odigrani tiket!

AdmiralBet – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)