Dosta kvalitetnih mečeva nas očekuje danas u svim ligama petice, a kladionica Meridian je i ovoga puta pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

TOTTENHAM – ARSENAL – 1 (3.90) X (4.10) 2 (1.85)

Tottenham je porazom od Newcastlea vjerovatno zapečatio svoju sudbinu. Sve je ukazivalo da će Engleska imati pet predstavnika u Ligi šampiona naredne sezone, ali krah njihovih klubova u četvrtfinalima evropskih takmičenja je to onemogućio. Sada je jedini način za plasman u Ligu šampiona prestići Aston Villu na tabeli, a to djeluje malo vjerovatno kada se vidi kakav raspored imaju “Pjevci”.

Porazom Liverpoola u gradskom derbiju, šampionska trka u Premijer ligi je pala na dva slova. Da Manchester City ne bi imao rutinsku završnicu, Arsenal će morati u gradskom derbiju da nadigra Tottenham. Ispadanjem iz Lige šampiona, fokus izabranika Mikela Artete je isključivo na domaćem takmičenju i ovo će biti jedan od najvećih testova za njih do kraja sezone.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

U zadnje vrijeme su jako često mečevi ovih londonskih rivala završavali sa dosta pogodaka. Ako očekujte sličan epilog i ove nedjelje, igra “Dupla opklada u kombinaciji sa GG (oba tima daju gol” je daleko najbolja opcija za klađenje.

Kada se radi o ovoj igri, kvote su ubjedljivo najveće u Meridianu, a četiri opcije koje izdvajamo su:

  • GG&G2+ (oba tima daju gol, ali Arsenal daje najmanje dva gola na meču) – 2.15
  • GG&I1-3&II1-3 (oba tima daju gol, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.45
  • GG&I2+ (oba tima daju gol i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 2.60
  • GG&3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri gola na meču) – 3.70

NAPOLI – ROMA – 1 (1.95) X (3.70) 2 (4.00)

Napoli je za samo 12 mjeseci prošao put od raja do pakla. Prošlog maja se slavila titula na ulicama najvećeg grada Kampanije, a sada je situacije više nego mizerna. Nalaze se na osmom mjestu na tabeli i biće iznenađenje ako se evropski fudbal uopšte bude igrao na stadionu “Diego Maradona” naredne sezone. Vlasnik Aurelio de Laurenatiis je napravio mnogo loših poteza i velike su odluke pred njim na ljeto.

Roma je promijenila tok sezone kada je smijenila Josea Mourinha i na njegovo mjesto postavila Danielea De Rossija, ali stvari u zadnje vrijeme nisu najsjajnije. Poraz od Bologne je dostao otežao trku za mjesto unutar top 5 Serije A koje vodi u Ligu šampiona i dobar rezultat u “derbiju sunca” je neophodan. “Rimska vučica” pod novim trenerom igra dosta otvorenije i definitivno će i u Napulju pokušati da diktiraju ritam i tako slome otpor velikog rivala.

Jedna od najpopularnijih kladioničarskih igara na fudbal je “kombinacija dvoznaka i broja golova”. Kada se radi o ovoj igri, Meridian ima ubjedljivo najraznovrsniju ponudu i najveće kvote.

Samo neke od potencijalno zanimljivih opcija kada se radi o ovom meču su:

  • 1X&2-5 (pobjeda Napolija ili neriješeno i 2-5 golova na meču) – 1.75
  • X2&0-3 (pobjeda Rome ili neriješeno i 0-3 gola na meču) 2.50
  • 12&I2+ (pobjeda Napolija ili Rome i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 3.70

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)