I ovaj put nas očekuje puno fantastičnih mečeva u ligama petice, a kladionica Meridian kao i uvijek ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MANCHESTER UNITED – ARSENAL – 1 (6.80) X (5.40) 2 (1.45)

Kao da je neko prokleo Manchester United onoga dana kada je Alex Ferguson otišao u penziju. Za 11 godina su se promijenili mnogi trenera, a veliki broj njih je došao sa izuzetnom reputaciju. Po odlasku sa “Old Trafforda”, skoro svi su označeni kao glavni krivci za neuspjeh u njihovoj eri, a tako će po svemu sudeći biti i sa Erikom ten Hagom. “Crveni đavoli” će u završnici sezone pokušati bar da se izbore za mjesto u Ligi Evrope, a to mogu učiniti osvajanjem FA Cupa ili šestom pozicijom u Premijer ligi.

Arsenal je odigrao još jednu spektakularnu sezonu u Premijer ligi. Od samog početka su bili u vrhu tabele i na kraju će voditi “mrtvu trku” sa Manchester Cityem za titulu. Mikel Arteta je zaista napravio revoluciju i vratio je “Tobdžije” tamo gdje zaslužuju da budu, ali pehar u domaćem prvenstvu bi bio taj uspjeh koji se dugo čeka. Do Arsenala je da u preostala dva kola nadigra Manchester United i Everton i da se nada da će to biti dovoljno za trofej.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako očekujete da Arsenal opravda ulogu favorita i savlada Manchester United, a pri tome kvota 1.45 vam nije dovoljno privlačna, onda je “Trodupla opklada” u Meridianu najbolja šansa za profit.

Ova igra vam daje mogućnost da kombinujete ishod meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena, a kvote su impresivne.

Sa pobjedom Arsenala možete kombinovati 81 različitu opciju u “troduploj opkladi”, a četiri koje izdvajamo su:

  • 2&I 0-2&II 1+ (pobjeda Arsenala, 0-2 gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 1.75
  • 2&I 1+&II 2+ (pobjeda Arsenala, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.45
  • 2&I 0-1&II 1-3 (pobjeda Arsenala, 0-1 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 3.10
  • 2&I 2+&II 0-2 (pobjeda Arsenala, najmanje dva gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 3.65

ATALANTA – ROMA – 1 (2.00) X (3.60) 2 (3.80)

Atalanta je u četvrtak pregazila Marseille u Bergamu i tako se plasirala u finale Lige Evrope. To je jedan od najvećih uspjeha u klupskoj istoriji i za trofej će igrati protiv Bayer Leverkusena. Tim Gian Piera

Gasperinija očekuje i finale u Kupu Italije protiv Juventusa, a i ovaj meč sa Romom nosi ogromnu težinu. U slučaju da osvoje i makar jedan bod, napraviće ogromnu prednost u odnosu na rimsku “Vučicu” u borbi za top 5 Serie A i mjesto koje donosi plasman u Ligu šampiona na jesen.

Roma je bila na putu da napravi podvig u Njemačkoj u četvrtak, vodili su 2:0 u Leverkusenu, ali na kraju su eliminisani od jedne od najboljih evropskih ekipa u ovom trenutku. Sada svoje misli Romelu Lukaku i saigrači moraju podesiti ka meču u Bergamu jer je za njih ovo veliko finale. Samo pobjeda daje realne šanse Romi da završi na petoj poziciji, dok će svi ostali ishodi gotovo sigurno značiti da se na “Olimpicu” Liga šampiona neće igrati u sezoni 2024/2025.

Ukoliko volite da kombinujete golove, a “trodupla opklada” vam je previše rizična igra jer niste sigurni u ishod meča, onda je “Kombinacija golova” prava opcija za vas.

Meridian i ovdje nudi 81 različitu opciju za kombinovanje broja ili raspona golova u oba poluvremena, a kvote su više nego primamljive. Četiri opcije koje izdvajamo za meč Atalanta-Roma su:

  • I 0-1&II 0-2 (0-1 gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 1.65
  • I 1+&II 1+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 1.75
  • I 0-2&II 2+ (0-2 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.25
  • I 1+&II 0-1 (najmanje jedan gol u prvom i 0-1 gola u drugom poluvremenu) – 2.25

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u maju na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)