Londonski derbi i okršaj dvije najbolje katalonske ekipe će obilježiti posljednji dan ove sedmice, a kladionica Meridian je po običaju spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

TOTTENHAM – ARSENAL – 1 (3.00) X (3.60) 2 (2.35)

Na osnovu viđenog u prva tri kola nove sezone u Premijer ligi, Tottenham ne izgleda kao ozbiljan kandidat za borbu za top 4. Bili su hit prije 12 mjeseci kada je Ange Postecoglou tek preuzeo “Pjevce”, ali u konstantnom su padu i ne djeluje da će se to promijeniti uskoro. Eventualna pobjeda u gradskom derbiju bi definitivno bila velika stvar za samopouzdanje, ali to je mnogo lakše reći nego učiniti.

Arsenal je nakon dvije sigurne pobjede protiv Wolvesa i Aston Ville odigrao “mršavih” 1:1 sa Brightonom prije reprezentativne pauze, ali krivac za to je Declan Rice koji je pri vođstvu “Tobdžija” dobio crveni karton. Da je tim Mikela Artete igrao 11 na 11 do samog kraja, vjerovatno bi Arsenal pred ovo kolo bio jedna od tri ekipe sa maksimalnim učinkom u Premijer ligi.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

U skoro svim regionalnim kladionicama možete da se kladite da će neki igrač postići gol na meču, ali kladionica Meridian je jedina u kojoj pored strijelca možete da prognozirate i to da li će neki igrač imati asistenciju, kao i koliko će imati šuteva na gol, šuteva u okvir gola, uklizavanja ili dodavanja.

U ponudi kladionice Meridian se nalaze svi igrači Tottenhama i Arsenala, a neke interesantne opcije za klađenje koje izdvajamo su:

· Heung-Min Son 1+ asistencija – 4.60

· Pedro Porro 3+ uklizavanja – 1.95

· Dejan Kuluševski 2+ šuteva na gol – 2.30

· Bukayo Saka 1+ golova – 2.80

· Kai Havertz 2+ šuteva u okvir gola – 2.85

· Martin Odegaard 57+ pasova – 3.15

GIRONA – BARCELONA – 1 (4.10) X (4.00) 2 (1.85)

Nerijetko se dešava u ligama petice da neki klub nakon iznenađujuće odlične sezone debelo podbaci u narednoj kampanji. Nakon prva dva kola, činilo se da bi Gironu mogla da stigne takva sudbina u La Ligi, ali ubjedljive pobjede protiv Seville i Osasune su pokazatelj da će Michelov tim još jednom da bude ozbiljan kandidat za mjesto unutar top 4 koje vodi u Ligu šampiona.

Za Gironu će najbolji test njihove ozbiljnosti biti onaj koji ih očekuje večeras jer će na “Estadi Montiliviju” gostovati perfektna Barcelona. Katalonci su ostvarili četiri pobjede u isto toliko odigranih utakmica i suvjereno drže prvo mjesto u La Ligi. Hansi Flick je definitivno podigao ekipu na razinu više i oni će učiniti sve što mogu da sa serijom pobjeda nastave i u Gironi večeras.

Ponuda kladionice Meridian je poznata po velikom broju različitih specijala, a posebno je to upečatljivo kada se radi o fudbalu.

Za svaki meč igrači Meridiana imaju veliki broj specijala na raspolaganju, a neki interesantni za meč Girona-Barcelona koje izdvajamo su:

  • · Glavni sudija gleda VAR na meču? DA (2.90) NE (1.30)
  • · Penal na meču? DA (2.75) NE (1.35)
  • · Girona postiže gol iz penala? DA (6.50)
  • · Barcelona postiže gol iz penala? DA (5.00)
  • · Crveni karton na meču? DA (4.20) NE (1.20)
  • · Prvi korner na meču će izvesti? Girona (2.05) Barcelona (1.75)
  • · Autogol na meču? DA (9.00)

Osim najjačim kvotama i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)