Rimljani love zaostatak od dva gola iz prve utakmice

Roma u četvrtak igra uzvratni susret osmine finala Europa lige protiv Lyona, u kojem će loviti dva gola zaostatka.

Prvi meč na popularnom “Grand Stadeu” tim Luciana Spallettija izgubio je s 2:4 i trebat će im najmanje dva pogotka za prolaz dalje.

Jasno je da Rimljane očekuje težak zadatak, s čim se slaže bh. reprezentativni kapiten i prvi strijelac Rome ove sezone Edin Džeko (30).

“Bit će teško, jer trebamo najmanje dva gola da prođemo dalje. Svi kažu da smo jaki, ja isto tako mislim, ali moramo dokazati to, što ćemo i učiniti sutra”, rekao je Džeko na press konferenciji uoči sutrašnjeg meča, pa dodao:

“Moramo odigrati kao što smo u odigrali u prvom poluvremenu u Francuskoj. Ništa nije gotovo, svi su vidjeli što se dogodilo u utakmici Barcelone i PSG-a. Pa i kad sam bio u Manchester Cityju mi smo prvi naslov nakon 44 godine osvojili u posljednje tri ili četiri minute. Tada sam ja zabio, pa Aguero i osvojili smo. Samo treba vjerovati”.

Ni u toj utakmici Roma neće imati podršku čuvene navijače skupine “Curva Sud”, koja nastavlja bojkot.

“Jedino ću reći da je puno lakše igračima kada je stadion pun. Vidjeli ste kako su navijači dignuli Lyon, pa zahvaljujući njima zabili su tri gola. U budućnosti se nešto mora promijeniti, jer naša momčad treba navijače”, istakao je Džeko.

(Reprezentacija.ba)