Četvrti dan u nizu ćemo gledati dva sjajna okršaja u četvrtfinalu Evrolige, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju košarkašku ponudu.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MONACO – FENERBAHČE – 1 (1.50) 2 (2.50)

Monaco je u srijedu veče doživio deja vu. Baš kao i prošle sezone, ponovo su izgubili prvi meč u četvrtfinalnoj seriji Evrolige na svom terenu i sada će težim putem još jednom morati do Final Foura. Iako je tim Saše Obradovića imao devet razlike na manje od pet minuta do kraja četvrte četvrtine, Fenerbahče se na kraju radovao nakon produžetka rezultatom 95:91.

Iako je bio bez svog startnog centra Johnathana Motleya, Fenerbahče je svejedno stigao do pobjede. Oslanjali su se na šut sa distance i to je dalo rezultat. Ubacili su čak 14 trojki iz 30 pokušaja, a u ključnim momentima su pogađali Tyler Dorsey, Nate Sestina i Nick Calathes. Fenerbahče je za cilj imao da napravi jedan brejk iz prva dva meča u Kneževini i eventualni trijumf večeras bi bio samo ogroman bonus.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Samo u Meridianu je moguće birati između više različitih granica poena za skoro svakog igrača u oba tima, pa ukoliko npr. mislite da će Mike James odigrati odličan meč, sami birate koju granicu poena želite.

Kada se radi o Jamesu, neke od kvota su sljedeće:

  • 19+ poena Jamesa – 1.85
  • 21+ poena Jamesa – 2.30
  • 23+ poena Jamesa – 2.95
  • 25+ poena Jamesa – 3.95
  • 27+ poena Jamesa – 5.60

Pored poena, identična je mogućnost klađenja na skokove i asistencije, kao i pogođene trojke svakog igrača. Ako kao primjer uzmemo broj pogođenih trojki Nigela Hayesa-Davisa, neke od mogućih opcija su:

  • 2+ trojki Hayes-Davisa – 1.55
  • 3+ trojki Hayes-Davisa – 2.25
  • 4+ trojki Hayes-Davisa – 3.65
  • 5+ trojki Hayes-Davisa – 6.80

BARCELONA – OLYMPIACOS – 1 (1.50) 2 (2.55)

Baš kao i u Monacu, brejk se u srijedu veče dogodio i u “Blaugrani”. Olympiacos je kontrolisao meč čitavim tokom drugog poluvremena i na kraju je po prvi put ove sezone savladao Barcelonu. Imali su Katalonci šansu u finišu četvrte četvrtine da naprave preokret, ali nisu uspjeli. Sada će morati da se skupe i da prikažu neuporedivo bolje ofanzivno izdanje jer je malo ko bio raspoložen u prvom meču.

Olympiacos je uspio u svojoj namjeri da nametne svoj tempo sa što manje posjeda i sa što dužim napadima u srijedu. Nisu dozvolili protivniku previše trčanja, a uspjeli su i da ostvare dominaciju u reketu što je bilo ključno za trijumf. Isaiah Canaan je pogodio dosta bitnih šuteva, a Nigel Williams-Goss je komandovao napadom. Sada su pritisak prebacili na Katalonce i mogu rasterećenije da igraju večeras.

Pored nevjerovatne ponude klađenja na igrače, Meridian je ima još jedan košarkaški specijalitet, a to je Bet Builder. Jedino u ovoj kladionici možete da pronađete ovu igru, a ona vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako sa meča Barcelona-Olympiacos odaberete npr. sljedeće tipove u “Bet Builderu”:

  • Više od 153.5 poena na utakmici
  • Više od 76.5 poena u prvom poluvremenu
  • H1 -3.5 (pobjeda Barcelone sa četiri ili više razlike)
  • Barcelona će voditi na poluvremenu

Kvota će biti 4.80!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)