U Rimu i Marseilleu ćemo večeras prisustvovati prvim utakmicama polufinala Lige Evrope, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

ROMA – BAYER LEVERKUSEN – 1 (3.60) X (3.65) 2 (2.05)

Roma je u četvrtfinalu Lige Evrope priredila mini iznenađenje eliminacijom Milana, ali to je ostavilo posljedice po rezultate u Seriji A. Napravili su par kikseva i biće potrebno dosta truda da se završi na poziciji koja vodi u Ligu šampiona na jesen. Rezervna varijanta je osvajanje Lige Evrope, međutim tu ih tek čeka izuzetno zahtjevan izazov u dvomeču protiv Bayer Leverkusena.

Novi šampion Njemačke ima sezonu iz snova. Po prvi put ikada je osvojena titula, apsolutni će biti favoriti protiv Kaiserslauterna u finalu Kupa, a imaju dobru šansu da podignu pehar i u Ligi Evrope. Xabi Alonso je bez premca najbolji trener Starog kontinenta za sezonu 2023/2024 i imaće dodatni motiv da se osveti Romi za eliminaciju u ovoj istoj fazi takmičenja prije 12 mjeseci.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od igara koju možete pronaći jedino u Meridianu je “Daje prvi gol & konačan ishod”. Potrebno je da pogodite koja ekipa će povesti sa 1:0 i koji će ishod biti na kraju.

Kvote su izvanredne za meč Roma-Bayer Leverkusen:

  • 2 & 2 (Bayer Leverkusen daje prvi gol na meču i pobjeđuje) – 2.10
  • 1 & 1 (Roma daje prvi gol na meču i pobjeđuje) – 3.55
  • 2 & X (Bayer Leverkusen daje prvi gol na meču koji će završiti neriješeno) – 8.40
  • 1 & X (Roma daje prvi gol na meču koji će završiti neriješeno) – 8.40
  • 1 & 2 (Roma daje prvi gol na meču, a Bayer Leverkusen pobjeđuje) – 12.00
  • 2 & 1 (Bayer Leverkusen daje prvi gol na meču, a Roma pobjeđuje) – 19.00

MARSEILLE – ATALANTA – 1 (2.45) X (3.50) 2 (2.90)

Marseille je prošao kroz dosta turbulencija od odlaska Igora Tudora i nisu uspjeli da pronađu čovjeka koji će nastaviti njegovim stopama, makar kada se radi o rezultatima u Ligi 1. U evropskom takmičenju je drugačija priča, iako je do uspjeha došlo tek onda kada je smijenjen Gennaro Gattuso. Benficu su eliminisali nakon boljeg izvođenja penala i sada ih očekuje još jedan respektabilan protivnik.

Atalanta ima šansu da ovu sezonu učini najboljom u klupskoj istoriji. Imaju šansu da osvoje Kup Italije drugi put od osnivanja kluba, a protivnik u finalu će im biti Juventus. Ako savladaju Romu u Seriji A, to će im izvjesno donijeti put u Ligu šampiona naredne sezone, a daleko od toga da su bez šanse u polufinalu Lige Evrope protiv Marseillea. Slijedi mjesec dana odluke i prvi ispit će biti u Francuskoj.

Pobjednika utakmice nije lako prognozirati, ali kombinacijom “Dvoznak & oba tima daju gol” imate priliku da profitirate na fantastičnim kvotama u Meridianu.

Kada se radi o meču Marseille-Atalante, kvote su sljedeće:

  • 1X&GG (pobjeda Marseillea ili neriješeno i oba tima daju gol) – 2.45
  • 12&NG (pobjeda Marseillea ili pobjeda Atalante i jedan ili oba tima ne daju gol) – 2.50
  • X2&GG (pobjeda Atalante ili neriješeno i oba tima daju gol) – 2.60
  • 12&GG (pobjeda Marseillea ili pobjeda Atalante i oba tima daju gol) – 2.70
  • 1X&NG (pobjeda Marseillea ili neriješeno i jedan ili oba tima ne daju gol) – 3.35
  • X2&NG (pobjeda Atalante ili neriješeno i jedan ili oba tima ne daju gol) – 3.85

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama, kojima časti svoje igače.

Kladi se na Ligu Evrope i osvoji BONUS! Jedini uslov je da se uplati depozit i odigra tiket koji sadrži bar jedan meč Lige Evrope. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket koji u sebi sadrži barem jedan meč iz Lige Evrope i uplatu depozita danas (02.05.) do 21h.

(Sponzorisani tekst, 18+)