Dosta važnih utakmica se igra na programu liga petice ove nedjelje, a kladionica Meridian je po običaju pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

CHELSEA – WEST HAM – 1 (1.65) X (4.60) 2 (4.60)

Chelsea je ove sezone imao najveće moguće ambicije, ali nažalost po njih one se nisu ostvarile. Ne samo to, nego niti jednog trenutka nisu bili u igri za mjesto unutar top 4 koje vodi u Ligu šampiona. To znači da će se na “Stamford Bridgeu” dogoditi još jedna trenerska promjena na ljeto i izvjesno je da Mauricio Pochettino broji svoje posljednje dane. Ipak, pokušaće da okončaju takmičarsku godinu na šestoj poziciji što bi makar donijelo plasman u Ligu Evrope.

Promjene su na horizontu i u drugom londonskom klubu. Razlaz Davida Moyesa i West Hama je nešto što će se dogoditi po okončanju sezone u Premijer ligi i ostaje samo da se vidi na kojoj poziciji će “Čekićari” završiti ovu kampanju. Evropa će ovoga puta ostati nedosanjan san jer zaostaju previše za sedmoplasiranim Newcastleom. Ipak, Moyes će ostati upamćen po jako dobrim rezultatima u evropskim takmičenjima, ali uprava je htjela više u domaćoj ligi.

Meridian kladionica ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

“Kombinacija golova” je igra koja vam nudi mogućnost da kombinujete broj ili raspona golova u oba poluvremena. U Meridianu su kvote ubjedljivo najveće, a i broj različitih kombinatorika je izuzetan.

U opticaju se igračima nalazi 81 moguća kombinatorika u ovoj igri, a četiri koje izdvajamo za meč Chelsea-West Ham su:

  • I 1+&II 1-3 (najmanje jedan gol u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 1.55
  • I 0-2&II 2+ (0-2 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 1.85
  • I 1+&II 2+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.00
  • I 0-1&II 0-2 (0-1 gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 2.50

ROMA – JUVENTUS – 1 (2.85) X (3.15) 2 (2.70)

Roma je u četvrtak poražena na svom “Olimpicu” sa 2:0 od Bayer Leverkusena i biće pravo čudo ako se kvalifikuju u finale Lige Evrope. To znači da je mjesto unutar top 5 u Seriji A jedini način da zaigraju u Ligi šampiona na jesen. Atalanta ih prati u stopu i imaju samo dva boda manje i meč manje od rimske “Vučice” što znači da je trijumf protiv Juventusa skoro pa neophodan kako ne bi skliznuli na šestu poziciju.

Juventus i dalje nije matematički obezbijedio mjesto u top 5 i to bi moglo dodatno da se zakomplikuje ako bi izgubili od Rome ovog vikenda. To znači da će tim Massimilijana Allegrija biti više nego motivisan

u prijestonici Italije da makar osvoji jedan bod koji bi bio dovoljan da se “Stara dama” nakon godine izbivanja vrati u najelitnije evropsko fudbalsko takmičenje.

“Trostruka sigurica” je igra koju možete pronaći isključivo i samo u ponudi Meridiana.

U svakom tipu su igračima ponuđena tri različita ishoda i dovoljno je da se dogodi samo jedan od njih kako bi tip bio dobitan.

Neke od opcije iz “trostruke sigurice” za meč Roma-Juventus su:

  • 1-1 2> 5+ (iz keca u kec ili više golova u drugo nego u prvom poluvremenu ili najmanje pet golova na utakmici) – 1.45
  • 2-2 1> 5+ (iz dvice u dvicu ili više golova u prvom nego u drugom poluvremenu ili najmanje pet golova na utakmici) – 1.75
  • X-2 1=2 5+ (iz iksa u dvicu ili jednak broj golova u oba poluvremena ili najmanje pet golova na utakmici) – 1.95
  • X-1 1=2 5+ (iz iksa u jedan ili jednak broj golova u oba poluvremena ili najmanje pet golova na utakimci) – 2.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovoga puta Meridian na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)