Danas nas očekuje pet utakmica u Prvoj ligi FBiH u fudbalu, a kladionica Meridian je pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

Još osam kola je ostalo da se odigra u Prvoj ligi FBiH u fudbalu i čini se da imamo jednu od najzanimljivijih sezona u zadnjih nekoliko godina. Sloboda je u prošlom kolu kiksnula protiv Radnika iz Hadžića, tako da je Stupčanica na samo pet bodova zaostatka. Trećeplasirano Goražde zaostaje 16 bodova za Slobodom, pa je više nego jasno da su samo dvije ekipe ostale u trci za mjesto u Premijer ligi naredne sezone.

Pored neizvjesne borbe za titulu, dramatično je i u donjem dijelu tabele. Mladost DK je otpisana sa 14 bodova i oni izvjesno sele u niži rang, ali je pitanje ko će im se pridružiti. Rudar Kakanj je trenutno prvi ispod crte sa 22 boda, ali Jedinstvo Bihać i Radnik Hadžići imaju samo jedan bod više, a TOŠK Tešanj i Zvijezda Gradačac dva boda više. Šest ekipa ima realne šanse da ispadne što garantuje veliko uzbuđenje do posljednjeg kola.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Pored odlične ponude i još boljih kvota za sve susrete iz Prve lige FBiH, Meridian je postao i ekskluzivni sponzor prenosa ovog takmičenja u proljećnom dijelu sezone.

Na tiket je moguće staviti samo jedan meč iz Prve lige FBiH, ali je zato moguće singlati (odigrati jednu utakmicu na tiketu) bilo koji tip iz Prve lige FBiH bez limita!

Danas je na programu pet utakmica, a sastaće se:

  • Goražde – Simm Bau
  • Radnik Hadžići – Jedinstvo Bihać
  • Mladost DK – Sloboda
  • Tomislav – Rudar Kakanj
  • Zvijezda Gradačac – Gradina

Uz mogućnost singlovanja bez limita, za svaku utakmicu iz Prve lige FBiH možete pronaći mnogo sjajnih opcija za klađenje. Ponuda Meridiana je najraznovrsnija moguća, a u njoj se nalazi i “Bet Builder”.

Ova igra vam daje mogućnost da sa iste utakmice proberete neograničen broj različitih tipova i da za to dobijete jedinstvenu kvotu. Fantastično, zar ne? Ako npr. sa utakmice Tomislav-Rudar Kakanj odaberete sljedeće tipove u “Bet Builderu”:

  • Manje od 3.5 gola na utakmici
  • Rudar Kakanj daje minimalno jedan gol na utakmici
  • X2 (pobjeda Rudara ili neriješeno)

Kvota će biti 3.64.

Jedna od fenomenalnih igara koja postoji samo u ponudi Meridiana je “Multirezultat”. U tipu se nudi više različitih tačnih rezultata i ako se desi jedan od njih, tip će biti dobitan.

S obzirom na važnost meča, Zvijezda je favorit protiv Gradine, ali ako hoćete da profitirate kvota 1.35 na “keca” možda nije dovoljno privlačna. Zato je “Multirezultat” izvrsna opcija za tipovanje. Neke od opcija za klađenje na trijumf kluba iz Gradačca su:

  • 1:0, 2:0 ili 3:0 za Zvijezdu 2.55
  • 2:1, 3:1 ili 4:1 za Zvijezdu4.60
  • 4:0, 5:0 ili 6:0 za Zvijezdu8.20

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)