Zmajevi dan pred utakmicu protiv Grčke

Dok su naši reprezentativci debele trenerke zamijenili šorcevima i majicama kratkih rukava i u miru hotela Intercontinental u Atini dočekuju sutrašnju utakmicu, najviše posla u bazi naše reprezentacije kao i uvijek imaju članovi našeg ljekarskog tima dr. Adnan Hadžimuratović, dr. Reuf Karabeg i fizioterapeuti Radomir Ćosović, Ismar Hadžibajrić i Siniša Ćebić.

Pred reprezentativno okupljanje zbog povreda su igre svojih klubova prije kraja utakmica napustili Pjanić, Medunjanin i Vranješ, a početak priprema bez treninga su bili Spahić i Begović. Kao što se već zna, problema je imao i Kolašinac kojega je tokom sedmice visokom temperaturom i dijarejom izmorio stomačni virus.

Svi oni će moći nastupiti protiv Grčke, a ljekarski tim naše reprezentacije neumornim radom i stalnim tretmanima učinit će sve da ih do utakmice učini što je najviše moguće spremnima.

14962574_1284503464941040_3255279420073880198_n-1-1-1

Druženje u hotelu Intercontinental

Dok medicinski tim brine kako da budemo što spremniji za izazove koje donosi utakmica protiv Grčke, naš stručni štab priprema posljednje detalje za večerašnji trening, ali i za sve ono što treba reći i pokazati igračima prije same utakmice.

Uz reprezentaciju su još i sekretar i ekonomi koji brinu da Zmajevima ne nedostaje bilo kakva sitnica, te bezbjednjaci koji svojim sigurnosnim znanjem, ali i fizičkom spremom garantuju siguran ambijent našim fudbalskim reprezentativcima.

Bh. tim će večeras u 19 sati na Karaiskakis stadionu obaviti svoj posljednji trening pred sutrašnji meč protiv Grčke.

(Reprezentacija.ba)