Mehmed Baždarević: Nadam se da smo upoznali buduće bh. reprezentativce

Baždarević zadovoljan zalaganjem i ponašanjem igrača iz bh. šampionata Danas je u Trening centru u Zenici odigran test susret fudbalera iz Premijer lige BiH, a konačan rezultat je bio 1:1. Poslije utakmice, selektor Mehmed Baždarević se obratio prisutnim novinarima. “Zadovoljni smo svi. Vidjeli  smo jednu dobru grupu, dobro ponasanje i ozbiljan rad igrača. Sigurno da nismo […]

Povratak na članak
2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Don Karbese
06.04.2016. 00:36

Samo pomno i konstantno pratiti svakog mladog igraca bec obzira u kojoj ligi igra. Ne smije se vise dogadjati da nam djecu otimaju drugi zbog sarenije sportske opreme i slicnih megalomanskih gluposti nego osigurati da su uvijek srcem uz nas tako sto cemo uvijek srcem biti uz njih. Tada ni jedan od njih nikada nece imati dilemu za koga ce igrati i to ce biti prirodna i sasvim normalna odluka kao sto i treba da bude.

Rijad
07.04.2016. 12:30

Isprobati svakog igraca u inostranstvu i u nasoj ligi.Ne bitno koliko ima godina uglavnom svako isprobat i zvati,mlade igrace zvati obavezno.Zvati mlade igrace na zajednicka druzenja da ti mladi momci imaju neku nadu da ce jednog dana zaigrati za reprezentaciju.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM