Večeras ćemo dobiti prva dva putnika u polufinale Lige šampiona, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 16.04. – 17.04.2024. do 21h.

BARCELONA – PSG – 1 (2.20) X (3.95) 2 (3.00)

Nakon što je Barcelona izgubila 3:5 od Villarreala krajem januara, Xavi je najavio odlazak na kraju sezone zbog velikog pritiska i negodovanja navijača. Od tog trenutka, Katalonci su odigrali 13 zvaničnih utakmica u svim takmičenjima i nisu doživjeli nijedan jedini poraz. Ako se taj trend nastavi i ovog utorka, izboriće plasman u polufinale najelitnijeg evropskog takmičenja. Xavi je u potpunosti preokrenuo mišljenje o njemu i sada svi u klubu žele da on ostane šef stručnog štaba.

PSG će ponovo osvojiti titulu u Francuskoj, ali to će još jednom biti slaba utjeha ako večeras dožive eliminaciju iz Lige šampiona. U posljednjoj deceniji je mnogo fudbalskih zvijezda prošlo kroz Pariz, ali niko nije uspio da odvede klub do samog kraja u ovom takmičenju. Javna je tajna da će Kylian Mbappe na ljeto obući dres Real Madrida i utisak je da “Svecima” predstoji veliki remont. Prije nego što se to desi, pokušaće da preokrenu stvari u Barceloni.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

U prošloj utakmici je viđeno čak pet pogodaka, a ako mislite da će napadači biti raspoloženi i ovoga puta, igra “Dupla opklada u kombinaciji sa GG” je sjajna prilika za profit.

U ponudi Meridiana se nalazi veliki broj različitih opcija za klađenje kada se radi o pomenutoj igri, a neke koje izdvajamo su:

  • GG&2-5 (oba tima daju gol i 2-5 golova na meču) – 1.70
  • GG&I1-3 (oba tima daju gol i 1-3 gola u prvom poluvremenu) – 1.85
  • GG&I1+&II2+ (oba tima daju gol, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.50
  • IGG&3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri gola na meču) – 3.60

BORUSSIA DORTMUND – ATLETICO MADRID – 1 (2.25) X (3.70) 2 (3.05)

Borussia Dortmund je bila deset minuta udaljena od ponora prošle sedmice, ali pogotkom Sebastiana Hallera u 81. minuti dali su sebi realnu šansu da se kvalifikuju za polufinale Lige šampiona. Da je Julian Brandt bio malo precizniji u posljednjim trenucima, mogli su “Milioneri” izvući i džekpot, ali prihvatiće i ovaj zaostatak od 2:1. Tokom vikenda su savladali imenjaka iz Monchengladbacha u Bundesligi što je dobra uvertira pred revanš sa Atleticom.

Odličan vikend je imao i tim Diega Simeonea pošto su pobijedili u jako važnoj utakmici protiv Girone. Učvrstili su svoju poziciju unutar top 4 i sve ukazuje da će i naredne sezone biti dio Lige šampiona. Sada fokus automatski prebacuju na ono što ih čeka u Dortmundu. Argentinski stručnjak će sigurno pripremiti još jedan defanzivni bedem sa idejom da sačuva “nulu” i na taj način izbori plasman u polufinale Lige šampiona.

Meridian je jedina kladionica u kojoj možete prognozirati na koji način će ekipa izboriti plasman u polufinale Lige šampiona. Kvote su sljedeće:

  • Atletico Madrid prolazi nakon regularnog toka – 1.60
  • Borussia Dortmund prolazi nakon regularnog toka – 3.80
  • Borussia Dortmund prolazi nakon produžetaka – 13.00
  • Atletico Madrid prolazi nakon produžetaka – 16.00
  • Borussia Dortmund prolazi nakon penala – 17.00
  • Atletico Madrid prolazi nakon penala – 17.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)