Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od tri meča iz liga petice koristeći kvote upravo iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

WOLVES – ARSENAL – 2
Kvota: 1.40

Wolves može biti više nego zadovoljan načinom na koji se odvila sezona u Premijer ligi za njih. Kada je Julen Lopetegui podnio postavku svega par dana pred prvo kolo, bilo je upitno mogu li se izboriti za opstanak, ali Gary O’Neill je sjajno posložio redove i zadnjih šest mečeva mogu odigrati “za svoju dušu”.

Arsenal nije uspio da eliminiše Bayern u četvrtfinalu Lige šampiona iako je bio favorit na papiru. Tim Mikela Artete nije odigrao na nivou koji je prikazivao većim dijelom sezone i sada moraju u ekspresnom roku da prešaltaju fokus na domaću ligu gdje i dalje imaju teoretsku šansu da osvoje titulu.

Obrazloženje prognoze: Arsenal nema više nikakvog prostora za kiks. Ne samo da moraju dobiti sve utakmice do kraja u Premijer ligi, nego se moraju nadati i da će Manchester City negdje da se oklizne. Ova utakmica protiv Wolvesa će biti idealna za podizanje forme, ali i poljuljanog samopouzdanja.

GIRONA – CADIZ – 1&2+
Kvota: 1.70

Većim dijelom sezone Girona je držala jednu od prve dvije pozicije u La Ligi i neki su čak maštali i o scenariju “Leicester”. To se ipak nije desilo i porazi od Mallorce, Getafea i Atletico Madrida su pokazali realnu sliku njihovog kvaliteta. Ipak, i dalje se drže u top 4 i ako tu ostanu igraće Ligu šampiona na jesen.

Cadiz je sedam kola prije kraja šampionata u zoni ispadanja i biće iznenađenje ako izbore opstanak. Tri boda u odnosu na 17-plasiranu Celtu nisu nedostižna, ali raspored im je paklen i nakon Girone će imati još gostovanja Real Madridu i Sevilli. To znači da će prostora za bodove spasa biti jako malo.

Obrazloženje prognoze: Girona je na svom terenu dobila 12 od 15 utakmica u La Ligi, a skoro sve te pobjede su došle protiv ekipa koje su mnogo slabije od Cadiza. Vjerujemo da će i ovoga puta potvrditi klasu i da će izaći kao pobjednici.

WOLFSBURG – BOCHUM – 1
Kvota: 1.75

Avantura Wolfsburga i hrvatskog stručnjaka Nike Kovača je završila tako što je klub trenutno dva boda udaljen od opasne zone. Ralph Hasenhuttl je došao da spasi što se spasiti može, a njegova misija bi mogla biti veoma uspješna ako se ove subote nadigra Bochum u direktnom okršaju ugroženih klubova.

Bochum je po individualnom kvalitetu jedan od najslabijih timova Bundeslige i potvrda toga su samo dva osvojena boda u zadnjih sedam mečeva u nacionalnom šampionatu. Bodovi su im više nego potrebni, ali za iznenađenje na ovom gostovanju neophodno je da odigraju jedan od najboljih mečeva u sezoni.

Obrazloženje prognoze: Iako ove klubove na tabeli dijeli samo jedan bod, razlika je dosta veća. Wolfsburg ima bolje igrače, sada je tu prekaljeni lisac poput Hasenhuttla i vjerujemo da će domaći tim pronaći način da upiše važna tri boda ovog vikenda.

Meridianov tiket dana:

Wolves – Arsenal – 2
Girona – Cadiz – 1&2+
Wolfsburg – Bochum – 1

Ukupna kvota: 4.17

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu svake subote, od 18 do 22 časa, na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 20% bonusa od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)