Borac večeras gostuje PAOK-u u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 23.07. – 24.07.2024. do 20:15h.

PAOK – BORAC BL –  1 (1.10) X (10.00) 2 (28.00)

Banjalučki Borac je prošle sedmice ostvario jednu od najvećih pobjeda u svojoj istoriji. Tim Mladena Žižovića je nakon boljeg izvođenja penala eliminisao Egnatiju i tako došao na korak od ligaške faze jednog od tri evropska takmičenja. Prva od tri šanse biće i ona najteža pošto crveno-plavi igraju protiv PAOK-a. Grčki šampion ima velike ambicije i to koliki je favorit u ovom dvomeču najbolje pokazuju kvote. Ipak, ako se odlučite pokušati kladiti na Borac u bilo kojoj varijanti, kladionica Meridian je spremila fantastičnu ponudu i još bolje kvote.

Pred put u Solun na prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, iz tabora Borca su izjavili da bi svaki aktivan rezultat pred revanš bio povoljan. “Gradski stadion” u Banjaluci će sigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta naredne srijede, a na Stojanu Vranješu i saigračima je da ostave sve što imaju na terenu u Solunu i tako još jednom obraduju sve one kojima je Borac blizak srcu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Kao što smo već naglasili, kladionica Meridian ima izvanredne kvote na sve igre koje favorizuju Borac. Jedna od onih koji izgleda više nego primamljivo je to da će “velikan iz Platonove” zatresti mrežu protivnika u Solunu. Koeficijent na tu opkladu je vrtoglavih 2.75. Ako ste duplo hrabriji od toga, onda je opcija i Borac daje minimalno dva gola na meču po kvoti 10!

Borac je prije 13 godina ispao od Maccabi Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali o pogotku Borisa Raspudića za 1:0 u Izraelu se pričalo i godinama poslije. Ukoliko mislite da Borac i u Solunu može povesti 1:0, kvota na igru “Borac daje prvi gol” je impoznantnih 6.60.

Na dvoznak X2 kladionica Meridian nudi kvotu 6.80, a ako to iskombinujete sa golovima, kvota vrtoglavo raste. Igra X2&2+ se nudi po kvoti 13.00, a na X2&0-4 kvota je 8.60.

Kladionica Meridian je jedina koja u svojoj ponudi ima igru “Dupla sigurica” i ako favorizujete šanse Borca, onda je to možda i najbolja opcija za tipovanje na ovaj duel.

Dupla sigurica je igra u kojoj je tip dobitan i kada se desi jedan od potencijalna dva scenarija, a neke od zanimljivih opcija za klađenje su:

  • 2 ili 4+ (pobjeda Borca ili minimalno četiri gola na utakmici) – 2.05
  • 2 ili I2+ (pobjeda Borca ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 2.10
  • 2 ili GG (pobjeda Borca ili oba tima daju gol) – 2.95
  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 3.45

Danas će na programu biti još dvije utakmice u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kladionica Meridian ima odličnu kvotu 1.40 na pobjedu Ludogoretsa protiv Dinamo Minska, dok je “dvojka” na Slovan Bratislavu protiv Celja fenomenalnih 2.95!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)