Kladionica Meridian je odavno prepoznatljiva po najraznovrsnijoj ponudi za klađenje, kao i najvećim kvotama na planeti, a veoma često su tu i nove igre koje ne možete pronaći niti na jednom drugom mjestu.

Od nedavno, kladionica Meridian svojim igračima nudi mogućnost koja se zove “Bet Boost” pomoću koje možete povećati kvotu za određene tipove.

Postoje dvije različite vrste Bet Boost-a i to su:

  • Bet Boost
  • Single Boost

Bet Boost vam daje mogućnost da povećate kvotu za određene tipove u “Bet Builderu”. Npr. danas na programu imamo meč Lige nacija u fudbalu gdje će snage odmjeriti Francuska i Italija.

Ako bi odlučili pomoću Bet Buildera da odigrate sljedeće tipove sa tog meča:

  • Francuska daje gol u oba poluvremena – da
  • I poluvrijeme konačan ishod – 1
  • Oba tima daju gol – GG

Kvota bi bila 6.20.

Međutim, kladionica Meridian nudi ovu kombinatoriku u Bet Boostu i to po povećanoj kvoti 6.80!

Svakog dana, na sajtu Meridianbet-a možete vidjeti Bet Boost parove na početnoj stranici gdje su istaknuti u posebnoj kategoriji.

Single Boost predstavlja povećanje kvote za jedan specifičan tip.

Za već pomenutu utakmicu Francuska-Italija postoji nekoliko tipova na koje je primjenjen Single Boost. Na primjer, da će Kilijan Mbape biti prvi strijelac na meču, kvota je sa 4.50 uvećana je na 4.90.

Na igru iz kategorije “poluvrijeme-kraj” za igru 1-1 kvota je uvećana sa 2.50 na 2.70.

Kladionica Meridian ima razne pogodnosti kada se radi o Bet Boost-u, pa je tako moguće odigrati singl tiket sa jednim Bet Boost-om. Dopušteno je i kombinovanje ove opcije sa više različitih događaja.

Ako još nemate nalog u Meridianu, vrijeme je da to promijenite.

Registrujte se i uzmite odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje. Registrujte se OVDJE i startujte jače nego ikada u Meridianu.

Da pojačaš igru na Meridianu, iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Odigrajte tiket u kladionici Meridian i pojačajte dobitak uz Bet Boost.

(Sponzorisani tekst, 18+)