Nakon solidnog izdanja u Holandiji, Bosna i Hercegovina će u drugom kolu Lige nacija gostovati kod Mađarske. Kao i svakog puta, kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

MAĐARSKA – BOSNA I HERCEGOVINA – 1 (1.75) X (3.55) 2 (5.00)

Sergej Barbarez je započeo svoj mandat na klupi Bosne i Hercegovine porazom 5:2 od Holandije u Eindhovenu. Ipak, viđeno u tom meču itekako daje optimizam da će “Zmajevi” rasti kako vrijeme bude odmicalo. Barbarez je u prvi plan gurnuo nekoliko mladih igrača koji do sada nisu imali ulogu u reprezentaciji, a javnost je najviše oduševio Esmir Bajraktarević koji je asistirao kod drugog gola.

U drugom kolu Lige nacija, Bosnu i Hercegovinu očekuje još jedno gostovanje. Edin Džeko i saigrači će u Budimpešti odmjeriti snage sa Mađarskom, a u slučaju pozitivnog rezultata, “Zmajevi” će zadržati realnu šansu da opstanu u A grupi Lige nacija. Mađarska je sa razlogom favorit, ali ako se ponovi izdanje iz Eindhovena, nije nezamislivo da Bosna i Hercegovina osvoji i sva tri boda.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Pored najvećih kvota i fantastične ponude, kladionica Meridian je za ovu utakmicu pripremila i nešto fantastično za sve svoje igrače, a to je 100% cashback-a za sve one koji odigraju bilo koji singl na okršaj Mađarska-Bosna i Hercegovina.

Bet Builder” je igra koju u svojoj ponudi ima isključivo kladionica Meridian. Pomoću nje možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Ako bi sa utakmice Mađarska-Bosna i Hercegovina odigrali u “Bet Builderu” sljedeće tipove:

  • X2 (neriješeno ili pobjeda Bosne i Hercegovine)
  • Više od 1.5 gola na utakmici
  • Bosna i Hercegovina daje gol u prvom poluvremenu

Kvota bi bila 4.80!

Još jedna od igara koju ima samo kladionica Meridian jeste “Dupla sigurica”. Na raspolaganju igračima su dva različita scenarija u okviru jednog tipa i ako se desi makar jedan od njih, tip će biti dobitan.

Za okršaj u Budimpešti je na raspolaganju veliki broj različitih duplih sigurica, a neke koje izdvajamo su:

  • 2 ili GG (pobjeda Bosne i Hercegovine ili oba tima daju gol) – 1.65
  • 2 ili 3+ (pobjeda Bosne i Hercegovine ili najmanje tri gola na utakmici) – 1.70
  • 2 ili I2+ (pobjeda Bosne i Hercegovine ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 2.15
  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 2.40

U ponudi Meridiana postoji i mogućnost za klađenje na to ko će postići prvi gol Bosne i Hercegovine na utakmici.

U ponudi su skoro svi igrači koje Barbarez ima na raspolaganju, a najveći “favoriti” su:

  • Edin Džeko – 6.00
  • Ermedin Demirović – 6.00
  • Haris Tabaković – 6.00
  • Ifet Đakovac – 7.00
  • Dal Varešanović – 8.00
  • Denis Huseinbašić – 10.00
  • Esmir Bajraktarević – 10.00

Ako se opkladite na to da će Džeko biti prvi strijelac Bosne i Hercegovine u Budimpešti, nebitno je pri kojem rezultatu će on zatresti mrežu Mađarske. Tip je dobitan i ako to bude gol za 1:0, 1:1 ili bilo koji drugi… Bitno je samo da to bude prvi gol “Zmajeva” na meču.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)