U New Yorku će danas biti odigrana dva meča četvrtfinala u muškom singlu na US Openu, a kladionica Meridian po običaju ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

Pridruži se uzbuđenju US Opena i osvoji fantastične bonuse!

Ne propusti da igraš tikete jer na kraju svakog kola US Opena Meridian ti poklanja bonus.

I to nije sve! Igrače koji odigraju bar po jedan tiket u svakom kolu, na kraju takmičenja čekaju glavni, najveći bonus pokloni.

JANNIK SINNER – DANIIL MEDVEDEV – 1 (1.40) 2 (3.15)

Jannik Sinner i Daniil Medvedev će večeras odigrati svojevrsno “finale prije finala” US Opena. Italijanski teniser je trenutno najbolje rangiran na ATP listi, dok je Medvedev u New Yorku osvojio svoj jedini grand slam u karijeri, a igrao je i u još dva finala na terenima “Flushing Meadowsa”. S obzirom da su Novak Đoković i Carlos Alcaraz eliminisani, nema sumnje da će pobjednik ovog duela biti apsolutni favorit da u nedjelju podigne pehar na terenu “Artur Ashe”.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenju.

Jedna od teniskih igara po kojoj je kladionica Meridian prepoznatljiva jeste klađenje na hendikep setova. Centralni hendikep je -1.5, te ako odigrate H1 (pobjeda Sinnera sa 3-1 ili 3-0) kvota će biti 1.80. Ako s druge strane vjerujete u ruskog tenisera, H2 (Medvedev osvaja minimalno dva seta) se nudi po koeficijentu 1.95.

Hendikep setova možete pomjeriti na obje strane, pa tako npr. možete uzeti i hendikep -2.5 gdje je npr. na H2 (Medvedev osvaja minimalno jedan set u meču) kvota više nego solidnih 1.35.

S druge strane oni koji očekuju veliko iznenađenje mogu da tipuju i H2 na hendikepu 1.5 (pobjeda Medvedeva sa 3-1 ili 3-0) na što je kvota odličnih 4.40.

JACK DRAPER – ALEX DE MINAUR – 1 (2.05) 2 (1.80)

Drugo četvrtfinale u muškom singlu koje se igra danas na US Openu definitivno neće privući pažnju kao okršaj Sinner-Medvedev, ali nas zasigurno očekuje odličan tenis. Jack Draper i Alex de Minaur imaju šansu da ostvare rezultat karijere pošto niti jedan od njih nikada nije igrao polufinale grand slama i nema sumnje da će im motivacija biti na najvećem mogućem nivou.

Jedna od interesantnih teniskih igara koju kladionica Meridian ima u svojoj ponudi jeste i klađenje na broj odigranih setova.

U opticaju su dvije granice, a kvote su sljedeće:

  • 3.5 setova – MANJE (2.60) VIŠE (1.50)
  • 4.5 setova – MANJE (1.35) VIŠE (3.00)

Ovo će biti četvrti okršaj Drapera i De Minaura na ATP touru i nikada se nije desilo da jedan od njih dobije meč bez izgubljenog seta. Samim time igra “više od 4.5 setova” po kvoti 3.00 izgleda više nego primamljivo.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)