U narednim danima se igraju utakmice prvog i drugog kola Lige nacija, a danas će na terenu biti Srbija i Hrvatska. Pred obje selekcije iz regiona su više nego izazovni protivnici, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

SRBIJA – ŠPANIJA – 1 (7.00) X (3.95) 2 (1.55)

Srbija je razočarala sve svoje navijače na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Iako su mnogi očekivali da Dragan Stojković odstupi, to se nije dogodilo. Selektor “Orlova” je ostao isti i legendarni “Piksi” će povesti svoj tim ka dobrom rezultatu u prvim utakmicama A grupe Lige nacija. Prvi protivnik će biti najteži mogući pošto u Beogradu gostuje aktuelni šampion Starog kontinenta, selekcija Španije.

Dodatni problem za Srbiju je i odsustvo nekoliko standardnih reprezentativaca. Pored Dušana Tadića koji više neće nositi nacionalni dres, u timu nema Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića, Filipa Kostića i Sergeja Milinkovića-Savića, tako da će Dragan Stojković priliku dati nekim igračima koji nisu često u prvom planu. Ovo će ujedno biti i odlična provjera pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Za utakmicu Srbija – Španija kladionica Meridian pripremila je posebnu promociju – sastavi singl tiket koji sadrži ovaj meč i ukoliko bude gubitan, čeka te 100% CASHBACK-a. Iskoristi ovu super šansu, jer nema gubitnog tiketa.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Od nedavno, u ponudi Meridiana se nalaze i “Bet Boost” i “Single Boost”.

Uz pomoć “Bet Boost-a” možete povećati kvotu za ponuđene “Bet Buildere”, dok vam “Single Boost” daje mogućnost uvećanja kvote za ponuđene tipove sa utakmice Srbija-Španija.

Jedan od ponuđenih “Bet Boost-ova” za meč Srbija-Španija je:

  • Više od 2.5 gola na utakmici
  • Srbija pobjeđuje bar jedno poluvrijeme – DA

Uvećana kvota na ovaj “Bet Boost” iznosi 5.80 umjesto izvornih 5.30 koliko bi dobili putem regularnog “Bet Buildera”.

Kada se radi o “Single Boostu”, na raspolaganju igračima su između ostalog:

  • I2+&4+ (najmanje dva gola u prvom poluvremenu i najmanje četiri gola na meču)

Za koji je kvota uvećana sa 5.10 na 5.60.

  • Španija daje gol u oba poluvremena – DA

Za koji je kvota uvećana sa 2.60 na 2.85.

U okviru A grupe Lige nacija danas su na programu još tri utakmice, a sastaju se:

  • Danska – Švajcarska – 1 (2.35) X (3.15) 2 (3.05)
  • Škotska – Poljska – 1 (2.40) X (3.15) 2 (3.00)
  • Portugal – Hrvatska – 1 (1.55) X (3.95) 2 (5.80)

Za sve ljubitelje fudbala u regionu, nema sumnje da će veliku pažnju privući okršaj Portugala i Hrvatske. Tim Zlatka Dalića je odigrao ispod očekivanja na Evropskom prvenstvu baš kao i Srbija, tako da je ovo prilika da se popravi utisak. Protivnik je jedna od najboljih selekcija na svijetu, ali i “Vatreni” imaju svoje adute. Kvota 2.35 na X2 izgleda kao sjajna prilika za profit.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)