Sarajevo i Velež će danas pokušati da izbore nastup u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

SARAJEVO – AKTOBE – 1 (2.50) X (3.20) 2 (2.65)

Sarajevo je prije sedam dana ostvarilo jednu od najvećih evropskih pobjeda u protekloj deceniji. “Bordo” tim je nadigrao Aktobe u Kazahstanu i to zahvaljujući prekrasnom pogotku Francisa Kyeremeha. Fudbaler iz Gane je “skinuo prašinu” dalekometnim projektilom i na taj način donio svom timu veliki kapital pred revanš koji nas čeka večeras na “Koševu” u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Za utakmicu FK Sarajevo – FC Aktobe kladionica Meridian pripremila je posebnu promociju – sastavi singl tiket koji sadrži ovaj meč i ukoliko bude gubitan, čeka te 100% CASHBACK-a. Iskoristi ovu super šansu, jer nema gubitnog tiketa.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od igara koju ima samo ova kladionica zove se “Multirezultat”. U okviru jednog tipa se igračima nudi više različitih rezultata utakmice i ako se desi samo jedan od njih, tip je dobitan.

Neke od opcija na pobjedu Sarajeva su:

  • 1:0, 2:0 ili 3:0 za Sarajevo – 4.40
  • 2:1, 3:1 ili 4:1 za Sarajevo – 6.40
  • 3:2, 4:2, 4:3 ili 5:1 za Sarajevo – 22.00
  • Pobjeda Sarajeva bilo kojim drugim rezultatom – 101.00

Kladionica Meridian u svojoj ponudi ima i “duplu siguricu”. Ako niste 100% sigurni u pobjedu Sarajeva, onda na taj način možete da se osigurate još jednom mogućnosti da tip bude dobitan.

Dovoljno je da se desi samo jedan od dva scenarija i tip će biti pogođen. Neke od dodatnih opcija uz pobjedu Sarajeva koje izdvajamo su:

  • 1 ili 3+ (pobjeda Sarajeva ili najmanje tri gola na utakmici) – 1.50
  • 1 ili I2+ (pobjeda Sarajeva ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.65
  • 1 ili 4+ (pobjeda Sarajeva ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.80

INTER ESCALDES – VELEŽ – 1 (3.30) X (3.20) 2 (2.15)

Velež je prošle sedmice razočarao svoje navijače izvedbom na “Grbavici”. Odigrali su mršavih 1:1 sa Inter Escaldesom i tako su zakomplikovali svoj put ka drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Opravdanje može da leži u činjenici da je novi trener Damir Čanadi imao jako malo vremena za upoznavanje tima i pripremu prve utakmice. Situacija je sada drugačija i “Rođeni” očekuju bolje izdanje u revanšu koji se igra u Andori.

Kladionica Meridian i za ovu utakmicu ima širok spektar različitih igara i fenomenalnih kvota pomoću kojih možete ostvariti veliki profit.

U opticaju je i veliki broj specijala za svaki meč, a jedan od njih je i način na koji će se klub kvalifikovati u narednu fazu. Kada se radi o Veležu, kvote su sljedeće:

  • Pobjeda Veleža u regularnom toku – 2.15
  • Pobjeda Veleža nakon produžetaka – 10.00
  • Pobjeda Veleža nakon penal serije – 12.00

Ukoliko ste uvjereni u pobjedu Veleža u regularnom toku, onda je najbolja opcija definitivno “Trodupla opklada” koju takođete možete pronaći jedino u ponudi koju ima kladionica Meridian.

Ova igra vam daje opciju kombinovanja ishoda meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena. Sa pobjedom Veleža možete kombinovati 81 različit tip u troduploj opkladi, a četiri koja izdvajamo su:

  • 2&I 0-2&II 1-3 (pobjeda Veleža, 0-2 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.95
  • 2&I 1+&II 0-2 (pobjeda Veleža, najmanje jedan gol u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 3.20
  • 2&I 1+&II 1+ (pobjeda Veleža i najmanje po jedan gol u oba poluvremena) – 3.65
  • 2&I 0-1&II 2+ (pobjeda Veleža, 0-1 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 6.30

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)