Derbi mečevi koji se igraju u Manchesteru i Torinu će obilježiti ovu nedjelju u ligama petice, a kladionica Meridian je tradicionalno pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Ako još nemaš nalog u Meridianu, vrijeme je da to promijeniš. Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje.  

Registruj se OVDJE i startuj jače nego ikada u Meridianu. 

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL – 1 (3.70) X (4.20) 2 (1.90) 

Erik ten Hag je ostao trener Manchester Uniteda, a ostala je i navika da “Crveni đavoli” gube utakmice u kojima su bolji tim na terenu. To je bio slučaj i prethodnog vikenda kada ih je Brighton nadigrao sa 2:1 iako su Bruno Fernandeš i saigrači imali više od igre. Manchester United je tokom ljeta doveo dosta zvučnih pojačanja i ostaje da se vidi mogu li se umiješati u borbu za vrh ili slijedi još jedna godina za zaborav. 

Kada govorimo o navikama, ona Liverpoolova je da dobijaju utakmice čak i onda kada ne izgledaju najbolje. Jurgen Klopp možda više “ne stanuje” na “Anfieldu”, ali čini se da Arne Slot neće imati puno problema da nastavi stopama svog prethodnika. Ne samo da su u prva dva kola savladani Brentford i Ipswich, nego odbrana “Redsa” niti jednom nije kapitulirala i treće kolo Premijer lige dočekuju u odličnom raspoloženju. 

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Od nedavno, u fantastičnoj ponudi kladionice Meridian možete pronaći i “Bet Boost” i “Single Boost”.  

Za svaku utakmicu postoji niz opklada koje se nude po uvećanoj kvoti, pa je tako jedna od opcija za “Bet Boost” za meč Manchester United-Liverpool sljedeća: 

  • Oba tima daju gol (GG) 
  • Manchester United daje prvi gol na meču 
  • U drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom (2>) 

U regularnom “Bet Builderu”, kvota na ovo bi bila 7.23, ali zahvaljujući “Bet Boostu”, kvota će biti čak 7.90 ako odaberete ovu opciju za klađenje. 

Za razliku od “Bet Boosta” koji se sastoji od više tipova sa istog meča, “Single Boost” je uvećanje kvote na jednoj specifičnoj igri. 

Jedna od opcija koja se nudi za meč Manchester United-Liverpool je “gost daje gol u oba poluvremena”, te je kvota uvećana sa 2.34 na 2.55

JUVENTUS – ROMA – 1 (1.80) X (3.70) 2 (4.80) 

Juventus je jedina ekipa u Seriji A koja je nakon dva kola ostvarila maksimalan učinak od šest bodova. Iako je Thiago Motta u startnu postavu gurnuo nekolicinu mladih igrača bez ikakvog iskustva na ovom nivou fudbala, to mu se nije obilo o glavu. Štaviše, “Stara dama” je pokazala da ne mora brinuti za budućnost, a kada se timu priključe i nove akvizicije, djeluje da će Juventus biti legitiman kandidat za scudetto. 

Roma s druge strane o scudettu ne može maštati ni u najluđim snovima. Iks na Sardiniji i šokantan poraz od Empolija u Rimu su uzburkali strasti u Trigoriji. Tokom sedmice je došlo i do sukoba između trenera Daniela De Rossija i Bryana Cristantea i sve to ne obećava previše pred put u Torino. Roma već godinama pokušava da se vrati u Ligu šampiona, a ako se po jutru dan poznaje, ne djeluje da će biti uspješni ni ovoga puta u toj namjeri. 

Pored toga što ima najveće kvote na planeti, kladionica Meridian je prepoznatljiva i po tome što ima najviše igara za klađenje koje možete isključivo pronaći u njenoj ponudi. 

Jedna od takvih igara je i “Dupla sigurica”. Igračima su na raspolaganju dva potencijalna scenarija u okviru jednog tipa i dovoljno je da se desi samo jedan od njih kako bi tip bio dobitan. 

Na raspolaganju je dosta različitih duplih sigurica za meč Juventus-Roma, a neke koje izdvajamo su: 

  • 1 ili 4+ (pobjeda Juventusa ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.50 
  • 2 ili 3+ (pobjeda Rome ili najmanje tri gola na utakmici) – 1.65 
  • X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.70 
  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 2.30 

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače. 

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta! 

(Sponzorisani tekst, 18+)