Srđan Grahovac (30) se nakon devet godina vratio u Banja Luku i potpisao za Borac.

Grahovac će u Borcu nositi dres sa brojem 15, a o povratku u matični klub govorio je za zvaničnu stranicu FK Borac.

“Bogu hvala, posložile su se neke stvari, uklopile su se kockice, da se vratim u klub u kojem sam počeo da igram fudbal, u kojem sam odrastao i formirao se kao čovjek i igrač, klub sa kojim sam prošao sve najbolje i sve najgore. Vratio sam se u moj omiljeni klub i jedva čekam da ponovo debitujem pred našom publikom“, rekao je Grahovac.

Borčevac od glave do pete, svoju ljubav ka našem klubu nikada nije krio. Kaže da je na Gradskom stadionu naučio sve ono što ga je kasnije vodilo kroz život.

“Vaspitan sam u Borcu i to me je nosilo u inostranstvu. Omogućilo mi je da ostvarim ono što sam ostvario. Zato nisam imao problema ni u jednom klubu.

Od malih nogu vaspitan sam da treba da se borim za prvo mjesto, da treba da budem šampion, da budem kapiten, tako da je to u meni.

Ne osjećam nikakav dodatni pritisak u odnosu na period kada sam već bio ovdje. Cilj mi je bio da se vratim u godinama kada mogu mnogo da pružim, kako na terenu, tako i van njega, a ne da se vratim na zalasku karijere“, rekao je Grahovac.

Tabelu, raspored i statistiku Premijer lige BiH pogledajte na linku ispod.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16