Sigurno najteži okršaj naše reprezentacije na putu za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Nakon pobjede protiv Islanda i poraza protiv Slovačke, BiH je na trećoj poziciji u grupi i gotovo izgledno u direktnoj konkurenciji sa Slovacima za drugo mjesto i direktan plasman na takmičenje.

PORTUGAL – BIH 1 – 1.25 X – 7.35 2 – 17.00

Bukmejkeri smatraju Portugal kao favorizovanu reprezentaciju i daju joj ogromnu prednost sa kvotom za pobjedu od 1.25, ali pored igrača kao što su Prevljak i Demirović u napadu, a naravno i naš kapiten Edin Džeko, naša reprezentacija sigurno ima šanse.

AdmiralBet nudi najveću kvotu za pobjedu Bosne – 17.00!

Rijetko kad se pruža prilika da se iskreno navija, kao što se pruža večeras da se navija za naše Zmajeve, ali i da se maksimalno naplati. Istina da se utakmica igra u Lisabonu, te da naša reprezentacija neće imati mnogo navijača na tribinama stadiona, ali ovo se može iskoristiti kao dodatni razlog za prirediti iznenađenje i napad od samog starta.

Prilika koja se ne propušta, svakako je zagarantovan profit. Ukoliko se registrujete na admiralbet.ba, automatski ste profitirali, jer samo sportska kladionica AdmiralBet nudi najveći bonus dobrodošlice u BiH – 50 KM BEZ DEPOZITA!

Za one igrače koji žele da navijaju i igraju tiket sa nešto manje rizika, kvota za neriješen rezultat ili pobjedu BiH je više nego privlačna: X2 – 5.00! Igrači koji žele da igraju na „osjećaj“ napad Bosne za postizanje gola je maksimalno tipovan: Smail Prevljak – 7.28, Edin Džeko – 6.61!

Svakako dodatni razlog sa ovaj vikend odigrate tiket na admiralbet.ba je zagarantovan zicer. Samo u AdmiralBet ukoliko uradite depozit ovaj vikend dobijate Vikend Zicer – 30% Freebeta!

Pored naše reprezentacije, večeras takođe treba obratiti pažnju na utakmice koje nude ekstremno visoke kvote:

Da budete u toku sa svim prednostima igre i zabave koju nudi AdmiralBet, zapratite Facebook i Instagram nalog AdmiralBet BiH.

AdmiralBet – više od igre

(Sponzorisani tekst, 18+)