Svi igrači koji su igrali polufinala Lige šampiona u AdmiralBet imali su priliku da zaigraju najveće kvote, ali priča se i dalje nastavlja. Finalisti najelitnijeg takmičenja u Evropi su Manchester City i ekipa našeg Edina Džeke – Inter.

Danas isčekujemo sa uzbuđenjem vrhunske okršaje, jer AdmiralBet nudi najveće kvote za profit! Ukoliko još uvijek niste napravili svoj nalog, sad je idealna prilika da to uradite, jer ukoliko se registrujete i verifikujete svoj nalog do 19.05.2023. ( 23.59h ), sa specijalnim PROMO KODOM: REP20, na poklon dobijate 20 KM FREEBET-a za besplatno sportsko klađenje.

Bayer Leverkusen – Roma ( 1- 2.30 X- 3.45 2- 3.78 )

Cilj ekipe Žoze Murinja vrlo je jasan. Nakon prošlogodišnjeg osvajanja Konferencijske lige, ovogodišnji cilj je osvajanje Lige Evrope i praktično jedini način za povratak u najelitnije evropsko takmičenje. U prvoj utakmici savladali su Njemce rezultatom 1:0, tako da imaju blagu prednost, ali ono što je obećavalo jeste vrhunska taktička postavka „Vučice“. Ne sumnjamo da će „Mr. Special One“, danas uspjeti da pripremi ekipu, a ukoliko zaigrate „najsigurniju opkladu“ prolaz Rome u finale, igrate na kvotu – 1.55!

Ipak, očekivati je napad „Farmaceuta“ od prve minuta, te ukoliko postignu gol u ranim fazama meča, kvota za popularni GG3+ od 2.70, izgleda više nego privlačno!

Sevilla – Juventus ( 1- 2.70 X- 3.30 2- 3.15 )

Svi fudbalski fanovi znaju za činjenicu da je Liga Evrope, ekipi Seville, omiljeno takmičenje. U prvoj utakmici bili su u fenomenalnoj prilici da ostvare pobjedu u Torinu, ali ipak „Stara dama“ dolazi do izjednačenja u 97. minuta, gdje na asistenciju P. Pogbe, zabija Federico Gatti. Juventus jeste u ovoj utakmici imao veći posjed lopte, ali Španci nisu bili ni malo bezazleni, već naprotiv. Imali su mnogo više izglednih gol šansi i šuteva na gol. Danas se sa sigurnošću može očekivati napad praktično od samog starta utakmice, dok će Juventus morati čekati svoje prilike iz prekida i kontanapada. Veliki peh za crno-bijele je nedostatak Bonucci-a i Pogbe, što sigurno daje odličnu šansu Špancima za rano vodstvo. Da obje ekipe postižu gol na utakmici, danas se tipuje za kvotu 1.95, dok je GG3+ tipovan kvotom 2.60. AdmiralBet kladionica nudi i specijalnu ponudu za igrače koji uživaju u nešto većem riziku, ali za maksimalni profit, jer GG u prvih 15 minuta, se plaća kvotom – 40.00!

AZ Alkmar – West Ham ( 1- 2.84 X- 3.45 2- 2.84 )

Utakmica polufinala koja ima prilično ujednačene kvote, tako da bukmejkeri daju jednake šanse za prolaz obje ekipe. Možda bi se moglo reći da je ekipa iz Premier League Engleske zbog jačine nacionalnog takmičenja favorit, ali ekipa AZ Alkmara je igrom i golom u prvoj utakmici dokazala suprotno. “Čekićari” su pobjedili rezultatom 2:1, ali sad tu prednost moraju dokazati na gostujućem terenu. Ono što sigurno ohrabruje AZ Alkmar, jeste serija pobjeda i dobrih rezultata u domaćem prvenstu i sjajna igra na vlastitom terenu. Ukoliko se ponovi sličan rezultat kao u prvoj utakmici, kvota za popularni GG3+ je 2.35.

Basel – Fiorentina ( 1- 5.20 X- 4.15 2- 1.77 )

Nakon pobjede Švajcaraca od 2:1 u prvoj utakmici u Italiji, bukmejkeri možda neopravdano daju poziciju favorita italijanskoj ekipi. Istina je da je “Viola” u prvoj utakmici dijelovala kao agresivnija ekipa, koja je kreirala više gol prilika, ali ipak Basel je prekrenuo rezultat nakon samo jednog gola zaostatka i u 93. minuti Amdouni je matirao golmana protivničke ekipe. Može li Basel do istorijskog rezultata i finala Konferencijske lige?

*kvote su podložne promjenama, ali AdmiralBet u svakom trenutku nudi najveće kvote!

AdmiralBet – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)