Faruk Hadžibegić nakon poraza u Slovačkoj: Nismo imali svježinu

Hadžibegić prokomentarisao poraz BiH u Slovačkoj

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

31 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Idemo dalje
27.03.2023. 09:27

Nismo imali svježinu Da se do navezem 1. Zašto Kolasinac tu ako nemoze da igra da pomgne ekipi? Sto onda nije bio u bratislavi? Loša indikacija . 2. Mesanovic zašto tu ako ne igra . Samo pravi pogrešnu atmosferu. 3. Za Dedica/Gazibeovica nema nema zamnje stevo nije bek već krilo. 4. Za napad Dzeko zove ako nemoze da igra zasto je tu? Kodro Bilija su loši nisu za repke 5.Cimirot uvjek gubi lopte kad pod pritiskom još vise uvjek kratke lopte daje loše za repke. 6.kovacevic,milicevic,duljevic,i dva amterska golaman neznam zasto su tu? Nikad mi nismo fizički bili spremiti nema… Read more »

Optimist
27.03.2023. 10:06

Jedina osoba koja nije imala svjezinu si ti Hadzibegicu, opet su navujaci na cekanju. Ovaj covjek je bez rezultata u svojoj trenerskoj karijeri kopija Susica Bazdarevica Sliskovica i jos mnogih koji su prodefilovali BIH nogometnoj reprenz. Troglava azdaha FS/NS se mora pojacati sa ljudima koji se razumiju u nogomet . Poceli smo sa Ivajlom i kad je covjek poslago sve onako kako treba funkcionise otjerali ga i doveli ovg metuzzalema neznalicu. Ovako vjerne navijace zajebavati nije u redu Treba mo doci pred FS/NS i rastjerati onu bagru iz torova i fudbalske diletante,, iz hrama naseg fudbala. i traziti da dodzu… Read more »

..... Ja
Reply to  Optimist
27.03.2023. 17:39

Nemamo mi selektora, brez ikakvog konkursa sjede lola opet na čelo. Eto ti mafije Bosanske u savezu, istjerase cojika koji je koliko toliko vratio bio igru, posle ovih svih jebivetara do sad. Al ne paše to našo mafiji u savezu valja prat lovu. E neka se necemo opet plasirat, unistili ste kamaru kvalitetnih generacija I jos če te mafijo. A I mi navijači smo nula Jer smo vam to dovolili. Sperite po nama dok može Jer Niko se ne buni. Dobro je ne tucete nas.. Nas navijace

Anonymous
27.03.2023. 10:31

svjesno doveli trenera koji nikad nista nije osvojio

Anonymous
27.03.2023. 11:20

Najbolje šta bismo mogli poboljšati jeste – DA SE RIJEŠIMO LOPOVSKOG FS I TEBE FARUK! Jer s tobom smo propali skroz, na dno ambisa!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM