Pred nama je jedna od najvećih „poslastica“ koja fudbal može da pruži.

Već dugo vremena je poznatno da Premier League Engleske najpraćenija fudbalska liga svijeta, a današnji derbi ono je što se čeka cjele sezone – okršaj: LIVERPOOL – MANCHESTER UNITED!

Ukoliko želite priliku da uživate u fudbalskoj fantaziji, a da pri tom profitirate, obavezno se registrujte na admiralbet.ba, jer prilika kao što se pruža danas, jednostavno se ne propušta.

PREUZMITE 200 BESPLATNIH SPINOVA za najbolje zabavu na poluvremenu, a ukoliko ste odvažniji igrač samo u AdmiralBet sportskoj kladionici imate mogućnost da za prvi depozit dobijete čak 200% bonusa i tako inkasirate i do 600 KM!

Okršaj „Redsa“ i „Crvenih đavolja“ igra se na čuvenom „Anfield“ stadionu od 17.30h. Ekipa Jirgen Kloppa možda ove sezone ne pruža one partije na koje smo od njih navikli u prethodnim sezonama, ali sigurno znamo da će na ovom derbiju biti ispraćeni sa najvećom podrškom svojih fanatičnih fanova. Trenutno su sa 39 bodova, 10 manje od „Đavola“. Trka za evropska takmičenja nikad nije bila napetija, ali kvorum je samo 4. ekipe. Ono što sigurno treba da zabrine Kloppovu ekipu jeste fenomenalna forma ekipe Erik ten Hag-a. U posljednih 10 utakmica imaju samo dva neriješena rezultata i sve pobjede. Rashford zabija gol na praktično svakom meču, ali danas prekoputa ima vrhunskog Alissona. Kvote za danas su ipak prilično ujednačene. „Redsi“ su za pobjedu tipovani kvotom 2.60, a Man. Utd kvotom 2.90.

Naravno da je ovo utakmica na kojoj se očekuje goleada, tako da čuveni GG3+ za kvotu 1.85 sigurno je opcija za iskusne igrače.

*kvote su podložne promjenama, ali samo AdmiralBet u svakom trenutku nudi najveće kvote i najveće bonuse u Bosni i Hercegovini

(Sponzorisani tekst, 18+)