Drugo kolo grupne faze Evropskog prvenstva u kladionici Meridian se igra sa najvećim kvotama na planeti. Fanataziju za kombinovanje pruža vam BetBuilder. Mogućnost da igrate i kombinujete na jednoj tekmi, praktično sve što poželite.

Da bi ste igrali, morate imate registrovan meridianbet nalog, zato to uradite sad.

Ukoliko kliknete na OVAJ LINK, dobijate na poklon 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA za Meridian Online Kazino.

Prva utakmica dana koju pratimo od 15h, igra se u Bukureštu, gdje Ukrajina dočekuje Sj. Makedoniju. Obje ekipe su bez bodova. Holandija je u prvoj tekmi savladala ekipu A. Shevchenka rezulatom 3:2, ali iako su izgubili Ukrajinci su pokazali karakter na terenu, tako da su svakako danas glavni favoriti. Sj. Makedoniji je sam plasman istorijski uspjeh, tako da teško da imaju šanse u grupi pored Austrije, Holandije i Ukrajine. UKRAJINA KEC – 1.85.

Holandija – Austrija igraju svoj okršaj od 21h, na čuvenoj „Johan Cruijff Areni“. Obje ekipe u ovoj tekmi definitivno od prve minute startaju sa napadom na gol, jer obje ekipe igraju atraktivni napadački fudbal, tako da možemo očekivati pravu „kišu“ golova, a vjerovatno najlogičnija opklada je čuveni GG3+ 2.25!

Danska – Belgija meč je koji je zapalio fudbalske fanatike. Meridian je napravio nešto praktično nemoguće, jer za najlogičniju opkladu ponudio je najprofitabilniju kvotu ikada.

Pobjeda Belgije u oba poluvremena i gol R. Lukakua, sa Meridian BetBuilderom se plaća – 8.57!

Kompletnu statistiku ovog meča i razloge zašto je ovo najprofitablinija utakmica dana, pogledajte u Meridian specijalnoj EURO 2020 ponudi!

*kvote su podložne promjenama, ali samo u Meridianu kvote su uvijek najveće na planeti!

(Sponzorisani tekst, 18+)