Fudbalska nedjelja sa najdominantnijim kvotama ikada, san je svakog zaljubljenika u „najvažniju sporednu stvar na svijetu“! Nakon subotnjih okršaja, danas sam slijedi prava fantazija, koja se jednostavno mora iskoristi. A, naravno, da je Meridian uvijek ona ljepša strana igre. Zašto?

Zato što samo u Meridianu, danas imate priliku, ukoliko nemate kreiran nalog, pokupite POKLON OD 20 KM ZA IGRU BEZ RIZIKA! Zato pravac na meridianbet.ba, jer fenomenalni poklon za najjače tikete i najbolje kvote čeka spreman. Ali, šta igrati danas?

LIL – PSŽ, DVICA 2.05
(Nedjelja, 21:00h)

Utakmica od koje se mnogo očekuje, derbi kola francuske Lige 1. Okršaj vodećih ekipa. Lil je u odličnoj formi – u posljednjih pet kola u nacionalnom prvenstvu ne zna za poraz.
Standardno dobar PSŽ, iako je prije dva kola kod kuće izgubio od Liona, u posljednjem kolu je bio siguran protiv Lorienta (2:0), a sa najviše pobjeda u dosadašnjem dijelu prvenstva (10) svakako je favorit i na ovom teškom gostovanju.
Uz Lion, ove dvije ekipe prijete da ozbiljno zakomplikuju sezonu u najjačoj Francuskoj ligi, gdje poslije dužeg perioda možemo da svjedočimo zaista neizvjesnom i maksimalno interesantnom prvenstvu.

MAN UTD – LEEDS, KEC 1.77
( Nedjelja, 17.30h )

Premijer liga Engleske ove godine donosi brutalna uzbuđenja! Situacija za ekipu Olegunar Solskjera, popularnog „ubicu dječijeg lica“ ni malo nije zadovoljavajuća, ali ono što ih je sigurno ohrabrilo je pozitivan rezultat iz prošle tekme sa gradskim rivalom. Trenutno su na 9. mjestu na tabeli, sa 20 bodova, dok je na 4. mjestu Lester sa samo 4 boda više, tako da je malo potrebno za priključenje u grupu najboljih i vrh tabele. Lids na 13. mjestu sa samo tri boda manje, tako da je jasno, kakva je ovo „ludnica“ od sezone. Najbitnije za ove obje ekipe sigurno je  biti spreman za čuveni „boxing day“. Lids je u prethodnoj tekmi dokazao da zna igrati fudbal, pobjedom nad Njukaslom od 5:2, ali sad idu u goste „Crvenim đavolim“ na veliki „Old Traford“ stadion. Kad god igraju kući i sa bilo kim, „Crveni đavoli“ su uvijek favoriti, tako da sad kvota od 1.77 gotovo da zvuči kao poklon za prave igrače sportske prognoze, koji uvijek igraju na pobjednike!

Ne propusti šansu za najveće dobitke! Sastavi tiket, jer samo u Meridianu – uvijek te čeka najbolja ponuda IKADA!

*Navedene kvote su podložne promjenama.

(Sponzorisani tekst, 18+)