Kada ima fudbala, ima svega! Bogata sportska ponuda savršeni je mamac za nedjeljni tiket, a Meridian kladionice pružaju ti priliku za odličnu zaradu.

Pored standardno najjačih i najatraktivnijih liga, na današnjem repertoaru je jedna od omiljenih “jutarnjih liga” – stari dobri Japanci, koji su poslije duže pauze juče zvanično nastavili sezonu. Počeli su Norvežani i Šveđani, igraju i Danci, Turci…

Sve je spremno za dobitan tiket, a kladionica Meridian sada ti daje jedinstvenu šansu za nevjerovatnu dobitnu kombinaciju! Puno je poslastica na današnjem programu, najinteresantniji su dueli Napoli – Roma, Atletik Bilbao – Real Madrid, Panatinaikos – Olimpijakos, ali i Viljareal – Barselona... Barselona i Real Madrid vode veliku bitku za titulu, dijeli ih samo bod i ne treba očekivati ništa drugo osim ubjedljivih i sigurnih pobjeda. Kvote potvrđuju favorite, na “kraljevski klub” dvojka je 1.70, a na “blaugranu” 1.75.

Provedi nezaboravno ljeto uz Meridian i najbolju sportsku ponudu – napravi nalog na meridianbet.ba, odigraj prvi tiket i zgrabi do 40 KM bonusa!

(Sponzorisani tekst, 18+)