VIDEO/ Amar Osim iskreno: Skeptičan sam da možemo biti prvi ako nastavimo ovako

Amar Osim sasvim otvoreno govorio nakon pobjede protiv Tuzla Citya

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Trener FK Željezničar Amar Osim govorio je za 1921.tv poslije utakmice protiv Tuzla Citya na kojoj je Željo u nedjelju slavio sa 1:0.

Nakon utakmice, koja je bila u sjeni otvaranja krova na istočnoj tribini Grbavice, te koja je obilovala propuštenim šansama FK Željezničar Osim je bio vidno razočaran nefikasnosti svojih igrača.

“Moramo kući igrati bolje. Promašujemo šanse sa tri metra od gola. Sarajevo koje je prvo je na svom terenu izgubilo tri boda i to protiv nas, a mi čak deset. Ako imamo ambicije da napravimo nešto ove sezone mi kući više ne smijemo gubiti bodove. Ako to ne popravimo, skeptičan sam da možemo napraviti ono što priželjkujemo. Ova utakmica je morala biti riješena sa tri-četiri gola razlike ranije, a ne da strahujemo na kraju.” rekao je između ostalog Osim.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake: