Trener Zrinjskog smatra da je njegova ekipa pokazala više u odnosu na protivnika

Derbi drugog kola Lige za prvaka između Zrinjskog i Željezničara završen je bez pobjednika 0:0.

Trener domaćina Blaž Slišković smatra da je njegova ekipa pokazala više u odnosu na protivnika i da je zaslužila pobjedu.

“Drugo poluvrijeme bilo je mnogo kvalitetnije. Stvorili smo i nekoliko lijepih akcija, dvije-tri poluprilike. Sve u svemu, mislim da po onome što smo pokazali u odnosu na Željezničar, zaslužili smo maksimalan broj bodova, odnosno pobjedu. Nažalost, nogomet je takav kakav je. Željo je više sretno i spretno odnio bod, nego što je to zaslužio igrom”, rekao je Slišković i dodao kako je cilj kluba titula.

“Mi smo pokazali da smo izašli iz krize koja se desila u zadnjih par mjeseci. Idemo u Sarajevo da u jednoj otvorenoj borbi tražimo tri boda. Prvenstveno je neizvjesno, vjerujem da ćemo do kraja sačuvati taj jedan bod prednosti”, dodao je popularni Baka.

(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.