Rade Krunić je u četvrtak odigrao poluvrijeme u revanš meču 1/16 finala Europa Lige između Milana i Crvene Zvezde (1:1).

S obzirom da je prvi duel okončan rezultatom 2:2, Milan je prošao dalje zbog više postignutih golova u gostima, a Krunić je poslije susreta izjavio da je oduševljen igrom Zvezde.

“Više sam vidio Zvezdu dobru, nego nas loše. Oni su pokazali hrabrost i veću želju za prolaz od nas, u Beogradu smo za nijansu bolje igrali i stvorili više šansi, ali nakon isključenja Gobeljića danas nismo mnogo stvorili. Žao mi je što su morali da ispadnu. Stvarno sam oduševljen Zvezdinom igrom, ali žao mi je što su morali da igraju protiv nas i da ispadnu”, kazao je Rade nakon susreta za TV Arena Sport i dodao:

“Iskreno, nismo mnogo iznenađeni jer smo i u Beogradu znali šta nas čeka i kako igraju, visok presing jedan na jedan, što je moderno, ali smo imali dosta komplikacija prvo poluvrijeme. Više su oni bili dobri nego mi loši. Nisu nam dali da imamo brz protok lopte i to nam je odsjeklo noge, nismo bili prepoznatljivi kao u prethodnom periodu.”

Milan će danas saznati svog protivnika u osmini finala Europa Lige.

(Reprezentacija.ba)