BiH u hotelu u kojemu gostuju najveće svjetske reprezentacije i klubovi

Fudbalska reprezentacija BiH osim idealnih uslova za trening u Atini će imati i idealne uslove boravka.

Fudbalski savez BiH odavno ništa ne prepušta slučaju kada su u pitanju uslovi u kojima radi naša fudbalska selekcija, pa je u Grčku ranije poslana izvidnica koja je odabrala najbolji hotel za našu reprezentaciju i dogovorila posebne uslove boravka.

Reprezentativci BiH u Atini su smješteni u luksuzni hotel Intercontinental koji zbog naših fudbalera radi po posebnom režimu rada.

U cijelom hotelu je, u kojem tradicionalno gostuju najveće svjetske reprezentacije i klubovi, povećano obezbjeđenje, koje čine i bezbjednjaci Fudbalskog saveza BiH, a naši reprezentativci smješteni su u izlorani dio hotela gdje imaju potpuni mir za odmor i pripremu za utakmicu.

Dio izoliranog dijela hotela pretvoren je u medicinski centar u kojemu naši igrači 24 sata dnevno imaju na raspolaganju masaže i druge medicinske tretmane od strane bh. ljekarskog tima, a pored zajedničkih prostorija za sastanke i analizu utakmice, Mešinim izabranicima na raspolaganju su i sobe za slobodno vrijeme i zabavu.

Osim što se nalazi u neposrednoj blizini Partenona, baza naše reprezentacije smještena je i svega 15-ak minuta vožnje od stadiona Karaiskakis na kojemu će Zmajevi sutra trenirati, a u nedjelju navečer igrati utakmicu rpotiv Grčke.

(Reprezentacija.ba)