IZVRŠNI ODBOR NS/ FS BIH: Odabrati trenera golmana do Belgije i Kipra

Zasjedao Izvršni odbor NS / FS BiH Pod predsjedavanjem Predsjednika Elvedina Begića, danas je u Sarajevu održana 46. redovna sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH. Na sjednici je jednoglasno usvojeno sljedeće: Zapisnik i informacija o realizaciji zaključaka sa 45. redovne sjednice Izvršnog odbora, održane 21. 06. 2016. godine, Informacija o odlukama Komiteta za hitnost od 18. […]

Povratak na članak
7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Stručnjak!
31.08.2016. 22:56

Ja ću da vam sastavim pobjednički tim od pozvanih igrača koji mora da igra! Ovako:4-4-2 ———————–Begović———————— Sušić Mateo—-Aničić–Zukanović—Kolašinac Višća——-Pjanić——–Cimirot———Lulić—- ————–Džeko—-Ibišević———————- Alternativna postava bi bila : 4-3-3 ———————-Begović———————— -Sušić—–Šunjić—–Zukanović—-Kolašinac– ——Pjanić——-Grahovac——-Cimirot——- ——Višća——–Džeko——-Lulić————— Treća postava: 4-2-3-1 ———————Begović————————— —Lulić—–Šunjić——Zukanović—Kolašinac– —————-Cimirot—-Medunjanin————– —-Višća———–Pjanić———-Miličević——– ———————Džeko—————————– Ko kaže da ova postava nije naša najjača od pozvanih igrača taj o fudbalu nema pojma.Ja sam jako skroman pa tako mislim da niko je ne bi bolje izabrao od mene.Mada pretpostavljam da će Meša da igra gornju formaciju sa Vranješom na desnom beku i Šunjićem na stoperu,kao i Medunjaninom umjesto Cimirota. Eto tako drugovi moji ne mož bolje od ovog.Jako sam… Read more »

Ka
Reply to  Stručnjak!
31.08.2016. 23:07

Selektore ohladi malo…imaš na ovom portalu opciju odaberi svoj tim pa tu sastavljaj ekipe ,a ne u komentarima…

Stručnjak!
Reply to  Ka
01.09.2016. 01:12

Uvažavam tvoje mišljenje ali ono me ne zanima.Znam da si ljubomoran na moje selektorsko znanje.

Ka
Reply to  Stručnjak!
01.09.2016. 06:56

Vao bas sam ljubomoran hahaha

Stručnjak!
Reply to  Ka
01.09.2016. 19:38

znam , javljaju mi se tako stalno ljubomorni ljudi da komentarisu na ove moje fantastične postavke igre

Cakan bih.
01.09.2016. 01:04

———————-sehic————————-

Dumic. Zukanovo. Kolosinac

Susic
Milicevic. Cimirot
Pjanic

Visca Dzeko. Lulic

ngzmhr
01.09.2016. 09:00

Zaista su vam dobri sastavi sviđa mi se svaki i bolji je od onog kojeg če Meša ponudit jer glavne Mešine uzdanice su staronje koje je odavno trebalo penzionisat. Mislim da je Kirin kup pokazo kako se igra i ko treba igrat. Sa Estonijom je nebitno koji sastav ali već u oktobru su utakmice koje će pokazat smjer čitavih kvalifikacija.Što se igrača tiče ako mislimo ići naprijed svoje mjesto moraju naći Grahovac Rapid dole dok se Bešić ne vrati i Miličević gore.Mislim da niko do sada nije bio bliže Misketu po igri od Miličevića šteta samo što ima 29g ali… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM