FK Sarajevo: Žao nam je, nadomjestit ćemo svu štetu FK Željezničar

FK Sarajevo žali zbog ponašanja svojih navijača Povodom nemilih dešavanja na tribinama stadiona „Grbavica“ na proteklom sarajevskom derbiju između FK Željezničar i FK Sarajevo, Fudbalski klub Sarajevo izdaje saopštenje za javnost. Cijeneći svaku aktivnost, koja za cilj ima poboljšanje infrastrukture, jednog od višegodišnjih, glavnih problema bosanskohercegovačkog fudbala, te znajući koliko je potrebno napora da se […]

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Lopina
25.07.2016. 18:15

Svaka casrt, sve ste lijepo napisali. Samo ste jos trebali dodati da molite “ne-navijace” (u prevodu: stoku) koji dolaze na utakmice da se izivljavaju da vise ne dolaze na utakmice vaseg kluba.

romic
25.07.2016. 18:45

Gdje su bili specijalci kad je derbi

Budi punog Imana pa ces postici svako dobro
26.07.2016. 00:30

Ovo je veliko“ZALOSTNO“ Pa ljudi zar nam nije bilo dovoljno rata,a sad DIVLJATE i RAZVALJUJETE…? Malo ukljucite taj mozak.To je sam jedna IGRA i ZABAVA koja kratko traje. Gledajmo da ocuvamo to i da se jos ljepseizgradi.Za mene nisu to nikakvi Navijaci,nego randali. Zna se sta je Navijac.?!Onaj koji prima i poraz pa se suzdrzi u tome i prihvati daje to samo jedna igrai zabava bila i kaze bice bolje drugog puta. Mi smo narod koji imamo sve,a izpustamo lahko i brzo iz Ruku.Islam(kultura,duhovnost,prijatnost,razuma i t.d.) Moramo bolje raditi na nama da se nebi ovako ili nesto gore desavalo i… Read more »

Kiks
26.07.2016. 01:41

morali su pitari razvalit da ne bi neko slucajno imao stadion u gradu. Nek niko nema, ha ja.

Alan
26.07.2016. 15:03

Pozdrav domovini, kratko i jasno bih sr želio i ovom slucaju. Mislim daje to frustracija navijača koi imaju želju dase taj derbi jednom odluči na penalima.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM