Navijači iz BiH u Japanu u organizaciji agencije Centrotours

Grupa od dvadesetak navijača iz Bosne i Hercegovine otputovala je u organizaciji agencije Centrotours u daleki Japan navijati za našu reprezentaciju na utakmicama Kirin Kupa.

Mala, ali na svim utakmicama reprezentacije uvijek redovna i prisutna grupa patriota u više navrata nadglašavala je ostalu publiku na Toyota Stadionu u Nagoyi, te dala potrebni dodatni motiv bh. reprezentaciji da sustigne rezultatski zaostatak i u konačnici pobijedi Dansku.

Dok čekaju utakmicu finala Kirin Kupa u Osaki, naši navijači u organizaciji Centrotursa obilaze Japan.

Do sada su vidjeli ljepote Tokya, Nagoye, Kyotoa i Osake, a sutra će posjetiti jedno od najvećih stratišta ljudske civilizacije, grad Hiroshimu.

Naše navijače u Nagoyi je posjetila i pozdravila ambasadorica Bosne i Hercegovine u Japanu Anesa Kundurović, koja se na licu mjesta uvjerila kako njeni sunarodnjaci nemaju nikakve potešćkoće i probleme tokom boravka u zemlji izlazećeg sunca.

Agencija Centroturs kao zvanična agencija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine organizuje sva putovanja naše fudbalske reprezentacije, a tradicionalno na svaku utakmicu reprezentacije organizuje i putovanja najvjernijih navijača.

Finalna utakmica Kirin Kupa između Japana i Bosne i Hercegovine igra se u japanskoj Osaki utorak, 7. juna sa početkom u 12,30 sati po našem vremenu uz direktan prijenos na FACE TV.

(Reprezentacija.ba)