Dosta važnih utakmica nas očekuje širom liga petice danas, a kladionica Meridian je još jednom pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

WEST HAM – ASTON VILLA – 1 (2.70) X (3.85) 2 (2.45)

West Ham je u četvrtak deklasirao Freiburg sa 5:0 i na taj način je izboren nastup u četvrtfinalu Lige Evrope. Davidu Moyesu se najčešće zamjera to što i u Premijer ligi nikako da “Čekićari” naprave veliki iskorak, ali kao da mnogi zaboravljaju da su prije njega češće bili bliže zoni ispadanje nego pozicijama koje vode u Ligu šampiona.

Moyesu u prilog ne ide upravo to što Unai Emery radi sa Aston Villom jer su birminghamski “Lavovi” na putu ka Ligi šampioni sa budžetom koji je veoma sličan onom koji ima West Ham. Sve ukazuje da će Engleska zadržati top 2 koeficijent i tako dobiti petog učesnika u elitnom takmičenju naredne sezone. Ako to bude slučaj, Aston Villa će morati samo da odbrani prednost koju ima ispred Manchester Uniteda.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Na sedam od posljednjih osam međusobnih mečeva West Hama i Aston Ville, obe ekipe su postigle gol. Ako mislite da će i ovoga puta timovi biti napadački raspoloženi, Meridian ima pravu igru za vas.

Kombinacija “GG sa brojem ili rasponom golova” se nudi u raznim opcija i uz fenomenalne kvote. Od mnogobrojnih potencijalnih tipova, četiri koja izdvajamo su:

  • GG&2-4 (oba tima daju gol i 2-4 gola na meču) – 2.15
  • GG&I1-2 (oba tima daju gol i 1-2 gola u prvom poluvremenu) – 2.40
  • GG&I2+&II1+ (oba tima daju gol, najmanje dva gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 3.05
  • IGG&3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri gola na meču) – 3.85

ATLETICO MADRID – BARCELONA – 1 (2.40) X (3.70) 2 (2.85)

Atletico Madrid je u prošlom kolu La Lige šokantno izgubio od Cadiza, ali ispostavilo se da je to najbolja stvar koja je mogla da im se desi, bar po riječima Diega Simeonea. To je poslužilo “Jorgandžijama” kao dodatna motivacija za onaj mnogo važniji meč protiv Intera u osmini finala Lige šampiona koji su okončali u svoju korist nakon boljeg izvođenja penala.

Uspjeha u Ligi šampiona je imala i Barcelona pošto su nadigrali Napoli i potpuno zasluženo izborili mjesto u četvrtfinalu. Xavi je imao jedan izuzetno emotivan nastup pohvalivši svoje igrače, a usput je

govorio i o ogromnom pritisku sa kojim su stalno suočeni. Da li je to bio samo bljesak ili će sada uslijediti renesansa Katalonaca, biće djelomično jasno već nakon ovog meča u prijestonici Španije.

Posljednja tri međusobna meča ovih klubova u La Ligi su završena pobjedom Barcelone od 1:0. Ako nešto slično očekujete i sada, a niste dovoljno hrabri da se kladite na tačan rezultat, Meridian ima rješenje.

“Multirezultat” je igra u kojoj je ponuđeno nekoliko različitih rezultata pod jedinstvenom kvotom i ako se desi bilo koji od tih rezultata, tip je pogođen!

Kada se radi o meču Atletico Madrid-Barcelona, neke od opcija su sljedeće:

  • 1:0, 2:0 ili 3:0 za Atletico Madrid 5.20
  • 2:1, 3:1 ili 4:1 za Atletico Madrid5.80
  • 0:1, 0:2 ili 0:3 za Barcelonu 6.20
  • 1:2, 1:3 ili 1:4 za Barcelonu 6.80

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)