FOTO Zmajeve na treningu na stadionu Busch bodrilo više od hiljadu navijača!

Naša fudbalska reprezentacija sinoć je na stadionu Busch u St. Louisu po lokalnom vremenu održala posljednji trening pred utakmicu protiv Argentine. {gallery}sl3{/gallery} FOTO: BERNES LILIĆ Safetu Sušiću su na raspolaganju bili svi igrači izuzev povrijeđenog Salihovića, a Pape je svojim igračima ponovo priredio jedan pomalo relaksirajući trening, na kojem se većinom radilo sa loptom. Trening […]

FOTO Zmajeve na treningu na stadionu Busch bodrilo više od hiljadu navijača!

Naša fudbalska reprezentacija sinoć je na stadionu Busch u St. Louisu po lokalnom vremenu održala posljednji trening pred utakmicu protiv Argentine.

{gallery}sl3{/gallery}

FOTO: BERNES LILIĆ

Safetu Sušiću su na raspolaganju bili svi igrači izuzev povrijeđenog Salihovića, a Pape je svojim igračima ponovo priredio jedan pomalo relaksirajući trening, na kojem se većinom radilo sa loptom.

Trening nije bio najavljen kao otvoren za javnost, ali kako se pred stadionom Busch sakupilo više od hiljadu naših navijača, organizatori su dopustili da uđu na tribine stadiona, te su odatle pratili Zmajeve i aplauzom nagrađivali svaki njihov lijep potez.

Zmajevi su to znali cijeniti, pa su navijače na kraju treninga pozdravili također aplauzom.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine protiv Argentine igra u 02,30 sati po našem vremenu u noći sa ponedeljka na utorak uz direktan prijenos na FACE TV-u.

(Reprezentacija.ba)