Plasman naše reprezentacije na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Brazilu, uveliko je podigao renome naše zemlje u cijelom svijetu. Mnogi u selekciji Zmajeva vide jednu odličnu, jaku ofanizvnu momčad sa atraktivnim stilom igre.

Upravo u nadolazećem susretu protiv Argentine pruža se prilika da to još jedanput demonstriramo. Gaučosi su očekivano veliki favoriti pred ovaj meč.

Prema mišljenju kladionica, ako tipujete na pobjedu Argentine onda na uloženih 100 možete dobiti oko 150 eura. Sa druge strane ko se opkladi na pobjedu Zmajeva u St. Louisu može dobiti pet puta veći profit od uloga.

No, ono što je zanimljivo jeste da kvota na pobjedu BiH protiv Argentine konstantno pada. Tako se prije par dana nudio sedmorostruki profit od uloga na našu pobjedu.

Moguće da su nas kladionice isprva potcijenile ili se u velikoj mjeri povećao broj uplata na pobjedu Sušićevih izabranika.

Kako god, mi se nadamo dobroj partiji naših Zmajeva uz veliku podršku bh. navijača. Utakmica koja će Safetu Sušiću pomoći da isproba određene taktičke varijante, a sve u cilju da se što bolje spremimo za "ljetni ples u Brazilu".

REPREZENTACIJA.BA PORTAL NE PODRŽAVA SPORTSKO KLAĐENJE!

(Reprezentacija.ba)