Banjalučki Borac je polusezonu u PL BiH okončao na prvoj poziciji sa 45 bodova.

Borac je ostvario 14 pobjeda, tri remija i samo jedan poraz, a kapiten Banjalučana Srđan Grahovac (31) govorio je za zvaničnu stranicu aktuelnog lidera Premijer lige BiH.

” Iza nas je jedna nevjerovatna polusezona i skidam kapu svima u klubu. Igrači su iznijeli najveći teret, ali moram da pohvalim sve u klubu. Svi su zaslužni za ovaj rezultat. Meni je velika čast i radost što predvodim jednu ovakvu grupu momaka. Ponosan sam na sve svoje saigrače, od prvog do posljednjeg”, rekao je Srđan i dodao:

“Kapa dole momcima koji su ulazili i sa klupe, momcima koji su nekad morali da odu i na tribine. Svako od njih je dao svoj puni doprinos kada je bio u igri i svi su zaslužni za ovaj rezultat. Ovo je jedna fantastična grupa igrača i ljudi.

Ipak, još ništa nije gotovo. Idemo na odmor, a onda se vraćamo da nastavimo u još jačem ritmu. Postavili smo temelj, ali smatram da smo tek na 60% svojih mogućnosti.”

Grahovac ističe da su njegovi saigrači i on pokazali veliki karakter tokom polusezone.

“Pokazali smo veliki karakter tokom polusezone. Mišljenja sam da svi oni koji prate i vole Borac mogu biti preponosni na ovu grupu igrača. Raduje me i naše ponašanje na terenu i van njega. Gdje god smo se pojavili u gostima za nas su imali samo riječi hvale. Na nama je da nastavimo tako.”

Inače, Srđan je u tekućoj sezoni odigrao 14 utakmica za Borac te zabio dva gola.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16