Marko Capan (19) i Jere Vrcić (18) najmanje do kraja sljedeće sezone nosit će dres Širokog Brijega, objavili su iz ovog kluba.

Ponajbolji članovi juniorske momčadi Hajduka, koju je trener Marijan Budimir prošle sezone doveo do finala omladinske LIge Šampiona, na Pecaru dolaze u sklopu suradnje Hajduka i Širokog Brijega.

Marko Capan je kapetan juniora Hajduka i igra na poziciji defenzivnog veznog igrača. Odigrao je pet utakmica za prvu momčad Hajduka i upisao je dvije asistencije, a tri puta je asistirao za gol u 12 utakmica juniorske Lige prvaka u prošloj sezoni.

“Jako sam sretan što sam postao dijelom kvalitetne momčadi kakva je NK Široki Brijeg. Vjerujem kako će mi boravak na Pecari doprinijeti u razvoju karijere. U svojoj prvoj seniorskoj sezoni želim što više napredovati u svakom segmentu i s novim suigračima postići što bolji rezultat”, kazao je Capan na službenom predstavljanju.

Krilni napadač Jere Vrcić na Pecaru stiže kao najbolji strijelac Hajdukovih juniora u Ligi prvaka mladih prošle sezone. U 13 utakmica ostvario je učinak od pet golova i dvije asistencije. Za prvu momčad Hajduka upisao je jedan nastup u hrvatskom Kupu.

“Dolazim na posudbu kako bi stekao iskustvo seniorskog nogometa i pokušao pridonijeti uspjehu Širokog Brijega u novoj sezoni. Odlično poznajem trenera i njegove zahtjeve. Vjerujem kako ću ovdje dodatno napredovati pod njegovim vodstvom”, istaknuo je Vrcić.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16