FK Velež je u četvrtak dobio novog šefa stručnog štaba i direktora.

Nedim Jusufbegović je naslijedio Amara Osima na poziciji šefa stručnog štaba, Sanjin Alagić je novi direktor, a predsjednik UO Veleža Senad Kevelj govorio je na press konferenciji o situaciji sa terenom stadiona “Rođeni”.

“Dobili smo uvjerenja da će u narednih 10 dana biti sve realizovano, konkretnije do kraja naredne sedmice. Nakon toga predstoji proces u kojem će vegetacija i ostale prirodne okolnosti odraditi svoj dio, tako da vjerujemo da će naš Velež svoju prvu utakmicu u proljetnom dijelu takmičarske sezone dočekati na svom stadionu”, rekao je Kevelj.

U svom obraćanju, predsjednik Kevelj, prisutne je informisao o tome kako su već od ponedjeljka, 28. novembra, intenzivirani radovi na rekonstrukciji travnjaka stadiona “Rođeni”.

U svom obraćanju, predsjednik Kevelj, prisutne je informisao o tome kako su već od ponedjeljka, 28. novembra, intenzivirani radovi na rekonstrukciji travnjaka stadiona “Rođeni”, te kako je precizirana dinamika kao i da su određene tačne smjernice koje bi trebale rezultirati da pomenuti radovi i konačno budu uspješno okončani.

(Reprezentacija.ba)