FOTO/ Zmajevi trenirali u Zenici, Petev na raspolaganju ima sve igrače

Reprezentativci BiH obavili novi trening pred duel sa Crnom Gorom

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

16 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
21.09.2022. 20:47

Tuta Bugarinu plafon kod nas amateri od Saveza do selktora i igrača .

Šta je ovo sramota !!
Piric,Milicevic,Kovacevic
Serbecic,Susic,Civic
Danilovic,Besic,Saric
Duljevic,kodro

Omeragic/Babić Otisli zato sto bilo jakog intersa

Anonymous
Reply to  Anonymous
21.09.2022. 21:00

Fuad Muzurovic

Zika
Reply to  Anonymous
22.09.2022. 12:43

Iebo ti babić mater,lik je klasična srbenda koji je prošao sve njihove selekcije

Hoće neće da Radeee
Reply to  Zika
22.09.2022. 15:03

Toje ima isto tako zika

Igor
21.09.2022. 21:10

Gdje vam je RADE KRUNIC jebbo vas on!Obeco mu MiloKRAD Duduk kapitensku traku Genociteta kad budu igrali prtoiv Rusije(sto ce im biti ZADNJI KLIN MRTVBACKI KOVCEG PC!),pa NE ZELI DA IGRA ZA BiH.Gdje su oni sto vole “Bratstvo i jedinstvo”jebbalo ih ono,koji su mi lupali dislajkove kada sam ovo neki dan pomenuo?!

Igor
Reply to  Igor
21.09.2022. 21:11

Da li je na pomolu novi skandal u fudbalskoj A reprezentaciji Bosne i Hercegovine? Rade Krunić, standardni A reprezentativac naše zemlje, u ponedjeljak se nije pojavio na okupljanju Zmajeva pred utakmice Lige nacija protiv Crne Gore i Rumunije. Ivaylo Petev, selektor bh. tima u ponedjeljak je objavio da je Krunić povrijeđen i tada je iznenadio sve. Iznanadio je prije svega jer se naš veznjak nedavno oporavio od povrede i za vikend je odigrao 66 minuta u porazu od Napolija. Kada je napuštao teren nije bilo naznaka da je povrijeđen, a nigdje u italijanskim medijima nije se moglo pročitati da ima… Read more »

jebbo vas Rade Krunic!
Reply to  Igor
21.09.2022. 21:12

A onda šok. Milan je objavio fotografije sa današnjeg treninga, a na fotografijama se vidi i Krunić kako normalno trenira.
– Nakon dva dana odmora danas popodne nastavljeni su treninzi u Milanu. Rossoneri su se vratili na teren, bez fudbalera koji su pozvanih za svoje nacionalne reprezentacije.

Zika
Reply to  Igor
22.09.2022. 12:46

Ti si čisti retard,kao prvo te utakmice neće biti,kao drugo rade se ne bi smio pojaviti na njoj ako ništa drugo onda zbog kluba,a kamoli da bude kapiten,ili si klasični četo pa provociraš namjerno ili si baš toliko glup,ono kladim se da si to danima smišljao i sad si ponosan na sebe jer si otkrio zavjeru koja se krije hahaha retosu idi za mješalicu i lopatu u ruke 🤣🤣

Hoće neće da Radeee
21.09.2022. 21:27

Problem u tome sto mi amateri
Zašto rade neće kriv je selktor nema muda
Kad treba šta da kaže boli ga nešto tu nema repke kad igrači i ostali kroje kapu. Niko neće da igra sa Rusima samo mi . Vico/Miske Ruše repku niko od pravoslavne djece neće da igra za ovu državu od kada oni tu

Anonymous
21.09.2022. 22:03

mogao se je povrediti i u krevetu ako je zena skakala sa ormara na njega

Sead
21.09.2022. 22:44

Ma mi smo krivi za sve! U dubokoj psihologiji je potrebna samo istina, a to je, da smo dozvolili da Dodik ubacuje svoje ljude i otruje nas savez. A sad kao mi trazimo da se bojkotuje NFSBiH??? Ma nemoj??? Gdje smo bili ranije da naglasimo jače da javna lica kao sto su Dzeko, Ibisevic i Pjanic bojkotuju pred medijama nas savez! Dzaba sve!!! Jedini koji daju znak su BH Fanaticos, ma da i oni nisu dovoljno utjecali u svemu, ali makar nesta!!!

Samo opet SDA za spas!
Reply to  Sead
21.09.2022. 22:50

Dok je bio kadar SDA ovo se ni u snu nije moglo desiti, ali kako preuzese “drugovi” i Trojka, ode sve u helac.Prodace nas te multikulti stranke jako brzo.Znaju to dusmani najbolje da je SDA spas za Bosnjacki nmarod pa preko svojih medija drvlje i kamenje na SDA!A nasi hajvani poletili da im pomognu u kampanji-protiv SVOJIH dok NJIHOVI rade sta zele jer nema SDA…Narode pamet u glavu!Evo vam jednog od rezultata kako ce biti ako se SDA izbaci iz vlasti.Najvise na SDA lazu komunjare i napolitanke jer se oni ne mogu probijati a nece ni da pokusaju pamet prosipati… Read more »

Sead
Reply to  Samo opet SDA za spas!
21.09.2022. 23:05

Pa neznam druze, al ipak bi preorizirao SDA umjesto nekih partija, koje omogucavaju da nam se mjesa takozvana Republika Srpska u Nogomet i u sustini odtalog sporta! Nemora covjek biti protiv rusije, ali bacati BiH u najgori pogled je tezultat kome smo dali vlast i moc! I da jedan Vico moze uprvljati kao hoce sa nama! Trebamo u mecu protiv crne gore na tribinama pokazati da necemo mec protiv rusije i da politika srpska ima utjecaj u svemu!! Vec su glavni organi uefe i fife imali uvjek nesta protiv nas, ali ovo je najgore i maksimum da nas omrzi cijeli… Read more »

Anonymous
Reply to  Samo opet SDA za spas!
22.09.2022. 00:56

Netreba mi ni sda ni kokarda ni sahovnica u savezu
Treba mi ibisevic i slicni njemu
Nije mi bitno ime
Bitno mi je da je na terenu zadnji kap znoja ostavljao i da mu je reprezentacija bila draza od kluba

Tek tada mi idemo na svjetsko/evropsko prvenstvo

Sead
Reply to  Anonymous
22.09.2022. 01:26

E pa buraz moj dosla su vremena, gdje je politika preuzela takmicenja i sva ostala pitanja oko internig rada saveza. Tako da zvanicna imena koja su upisala ime u knjige historije NFSBiH, imaju duznost da bojkotoju zloupotrebavanje našeg saveza!! Ali to se do dan danas nije desilo!

Gledaj
22.09.2022. 10:09

e situacija sa Krunicem, dobro ok vratio se od povrede a potpun je bio spreman da zaigra protiv napolija i jos 66 minuta ako se ne varam, znaci fizicki je bio spreman nebi ga pustili da igra pa nije ovo amaterski klub znaju ljudi sta rade profesionalci su. A zasto nije se pojavio na okupljanje? da nije jos 100% spreman mogu bi protiv Crne Gore polu vremena zaigrati napr. ili da zaigra protiv Rumunije, ali nije se pojavio pa vi sad vidite……….

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM