FK Željezničar objavio je kako će u ponedjeljak održati Skupštinu kluba, na kojoj će jedna od tema biti planovi o funkcionisanju kluba u budućnosti.

Skupštini neće biti omogućeno prisustvo medija.

“U ponedjeljak, 27. juna, 2022. godine, s početkom od 19 sati, u Plavom salonu Stadiona Grbavica, zakazano je održavanje redovne sjednice Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar.

Na Sjednici će biti predstavljen izvještaj Upravnog i Nadzornog odbora, te će se razgovarati o svim aktivnostima Kluba i planovima o funkcionisanju u budućem periodu.

Zbog ograničenog prostora, sjednici mogu prisustvovati samo delegati Skupštine, članovi Upravnog i Nadzornog odbora, te administracija Kluba. Medijima će materijali biti dostavljeni odmah nakon održavanja sjednice.” objavili su u FK Željezničar.

Ako je vjerovati komentarima na društvenim mrežama, navijači Želje nadaju se kako bi na ovoj sjednici Skupštine moglo biti više riječi o novim investitorima sa kojima je prema našim informacijama upravo grupa skupštinara vodila aktivne kontakte u proteklim mjesecima.

(Reprezentacija.ba)