Statistika potvrđuje viđeno: BiH dominirala u posjedu, slabi smo u centaršutevima

Statistika utakmice Crna Gora – BiH

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Dr Socrates
12.06.2022. 13:26

Igramo suviše sporo i bez agresivnosti.Beskrajna jalova dodavanja i vraćanja lopte Nazad prema našem jako ne sigurnom golmanu će nas koštati svaki put kad nas protivnik pritisne presing igrom.pod hitno vratiti Izeta Hajrovica i Hodzica u ekipu

Ime nebitno
Reply to  Dr Socrates
12.06.2022. 14:32

Nije goluman nesiguran nego odbrana je statična, svaki je na svojoj poziciji bez da bi se otkrio da goluman ima kome dodat. I onaj ludi Pjanic kad dotrci goluman mu doda on mu odma vrača kad je goluman več pod pritiskom,tako da ne ostaje nista drugo neg u žito.komunikacija izmedju odbrane I sredine bodova. Sredina i napad vidi se koliko smo puta u kvalitetno sa si. Tanki smo.

Anonymous
Reply to  Dr Socrates
12.06.2022. 15:49

ja hovorim vec dve godine za izeta momak ima dobar udarac, brz igrac prodoran

Marš
12.06.2022. 14:34

SAĆE BOŠNJO420 ŠUGAVI DA VAM OBJASNI DA IAKO NEMAMO STATISTIKU,IAKO NEMAMO IGRU,IAKO NEMAMO BODOVE NI REZULTATE IPAK NIJE PETEV KRIV NEGO JE SVE DO IGRAČA,A PRIJE PETEVA SU BILI KRIVI SELEKTORI AL ON NIJE,NAJBOLJI SELEKTOR U HISTORIJI.IPAK JE ON GENIJE KOJI VEĆ TREĆI PUT ŠALJE KRUNIĆA CENTRALNOG VEZNOG U NAPAD SAMO SU IGRAČI GLUPI ŠTO NE MOGU DA SHVATE NJEGOVE GENIJALNE IDEJE.SUTRA DA POŠALJE ĆETKOVIĆA GOLMANA U NAPAD BOŠNJO420 TRUHLI BI VAM REKAO KRIV JE ĆETKOVIĆ JER NE TRČI I NE MOŽE DA DA GOL NIJE PETEV KRIV.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM